peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uudet ostolaskut kadonneet ostoreskontrasta

tekijä Suvi-Päivi Kortesluoma

Hei!

Jostain syystä uudet ostolaskut eivät näy enää ostoreskontrassa, ainoastaan Netvisorin aloitussivulla. Tein ostoreskontrassa muutoksia joku aika sitten ja ehkä tämä liittyy siihen, mutta en löydä asetusta, joka tähän vaikuttaa. "Valitse näytettävät" -kohdassa "Uudet laskut" on kyllä täppä, mutta eivät silti näy -ja olen päivittänyt valinnat. Mikä muu asetus tähän voi vaikuttaa vai onko tämä joku uudistus?

Netvisorin aloitussivulla "Minulla käsittelyssä" -laatikko voisi olla kassavirtaennusteen yläpuolella. Nyt ehtii jo klikata käsiteltäviä rivejä ennen kuin kassavirtaennuste latautuu, mutta Netvisor ei kuitenkaan noudata tätä klikkausta eli komento on toistettava. Olisi sujuvampaa, kun pääsisi käsiteltäviin asioihin nopeasti. Etenkin nyt tuo on häiritsevää, kun ne uudet ostolaskut löytyvät ainoastaan siitä etusivulta.

  • Osto
8 VASTAUSTA8

tekijä Timo Pöntinen

Hei,

Selvitämme mistä mainitsemasi ongelma voisi johtua ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä jos tarvitsemme lisätietoja.

Olemme tuomassa aloitussivujen muokkaamiseen lisätoimintoja, eli jatkossa käyttäjät voivat itse valita mitä "Widgettejä" heillä on näkyvissä ja myös sen, missä järjestyksessä widgetit näytetään sivulla. Eli tämä toivottavasti ratkaisee tuon toisen mainitsemasi ongelman. Aikataulu on vielä vähän avoin, mutta kesän aikana viimeistään tämä on tarkoitus tuoda käyttäjille käyttöön. Tällä hetkellä teemme käyttäjätestauksia toiminnallisuudelle varmistaaksemme, että se on helppo käyttää.

// Timo Pöntinen

Netvisor Tuotekehitys

Hei!

Taisin löytää osittain ratkaisun. Sain uudet ostolaskut näkyviin, kun painoin "Palauta oletukset".

Jos alta valitsee "Ryhmittele"-kohdasta "Ei ryhmittelyä", uudet laskut katoaa tässä vaiheessa eli ongelma ilmeisesti tuo valinta "Ei ryhmittelyä" Hymiö Onnellinen

Accepted solution
Suvi-Päivi Kortesluoma
CHAMPION *

Ja vielä tarkennus, onhan ne uudetkin laskut mukana, mutta katoavat muiden joukkoon :smileyblush: Kannattaa ottaa välillä "silmät käteen"!

Hyvä että selvisi! Hymiö Onnellinen

Frank Russi
CHAMPION *

Allekirjoittanut pystyi toistamaan tämän virheen: kun ostoreskontran kohdassa "Lisäksi näytä vain" => "erääntyneet laskut" täppä on päällä, niin sieltä katoaa kaikki muut kuin erääntyneet. Tämä lienee jossain määrin haluttu ominaisuus, mutta ominaisuuden kuvaus on semanttisesti hieman kyseenalainen s.o. sehän tarkoittaa, että ylempänä mainittujen asioiden lisäksi näytetään alemmat. Tämä ei kuitenkaan ota kantaa siihen, että kyseessä on selkeästi operaattori && eikä esim ||.

Hankalaksi tämä asia muuttui, kun laskujen hyväksynnän jälkeen hetki sitten ao. täppä oli mennyt itsestään päälle. Hyvän aikaa meni ihmetellessä, mihin laskut hävisivät. Tämä kannattaa tutkia, sillä jos tuo tapahtuu useammin, niin siinä useampi käyttäjä hukkaa helposti merkittävästi aikaa laskuja etsiessään.

Moikka,

tuo tosiaan voi aiheuttaa vähän hämmennystä. Termillisesti tätä on pyritty selkeyttämään korostamalla "Lisäksi näytä vain", eli ylempien filttereiden ja ehtojen lisäksi näytetään vain nämä alemmat ehdot täyttävät laskut. Tämä voisi kyllä olla visuaalisemmin selkeästi erotettu ylemmistä ehdoista.

Tulemme todennäköisesti jollain aikataululla myös ostopuolen listausnäkymien hakutoiminnallisuudet ja filtteröinnit korvaamaan samanlaisella toiminnoilla kuin esim. asiakaslistauksessa. Tällöin yksinkertaisimmillaan käyttö on helppoa ja selkeää ilman kymmeniä valintoja, mutta sitten taas jokainen käyttäjä ja yritys voi luoda sellaiset valmiit hakuehdot ja listausnäkymät kuin mitä omassa käytössään tarvitsee.

// Timo

Frank Russi
CHAMPION *

Timo Pöntinen Pikafiksi tohon olis lisätä helppiteksti (esim hiiren pointterilla aukeava hoveri), joka selittää mitä "vain" tossa yhteydessä tarkoittaa (eli että se on &&-operaattori). Sen jälkeen tuo on huomattavasti selkeämpi.

Hei,

Kiitos täsmennyksestä! Toistuuko sama ongelma kaikilla ryhmittelytavoilla vai onko vain joku tietty ryhmittelyvalinta mikä tämän aiheuttaa?