peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uusi käyttöliittymä, miksi näkyy hylätyt tiliöimättöminä?

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Etusivulla näkyy otsikolla "Tiliöimättömät ostolaskut" kaikki ne ostolaskut, jotka on hylätty. Miksi? Eihän niitä koskaan aiotakaan tiliöidä...

7 VASTAUSTA7
Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei kaikki!

Korjaus tuohon hylättyjen laskujen näkymiseen tiliöimättömien laskujen näkymässä on tulossa tämän viikon viikkopäivityksessä torstaina 7.6.

KIITOS - tämä näyttää nyt tulleen korjatuksi. Nyt se alue etusivusta näyttää huomattavasti siistimmältä!

Laura Sainio
VISMA

Hei!

Tuli vielä mieleen, että olethan huomannut, että kotisivua, kuten muidenkin osioiden aloitusnäkymiä voi muokata, ja että muiden aloitusnäkymien laatikoita voi tuoda myös etusivulle? Jos esimerkiksi etusivun "Poikkeukset ja huomiot"-widgetissä on ylimääräisiä tietoja, voi kyseisen laatikon poistaa etusivulta ja sen sijaan lisätä sinne vain niiden osioiden "Poikkeukset ja huomiot"-widgetit, joissa on juuri siinä tietyssä yrityksessä sinulle oleelliset huomiot. Aloitussivut ovat yrityskohtaisia, joten eri asiakasyrityksiin voi tehdä halutessaan erilaiset etusivut. Lisätietoa muokkauksesta löytyy täältä:

https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/115008695488-Aloitusn%C3%A4kym%C3%A4n-Widgettien-muokkaus

Laura Sainio
VISMA

tekijä Laura Sainio

Hei!

Tuo "Tiliöimättömät ostolaskut" näyttää sekä uudet että hylätyt laskut. Jos uusia ei ole, niin näkymä näyttää pelkkiä hylättyjä laskuja. Kuten totesit, eivät hylätyt laskut tuohon listaukseen kuulu, ja meillä onkin tuosta jo tehtynä korjauspyyntö. Korjausta ei vielä ole aikataulutettu.

Mari Tammivirta
CHAMPION *

Miksi tätä ei ole korjattu ennenkuin ohjelma oli pakko ottaa käyttöön ??

Nyt ihan oikeasti tämä pitää saada kuntoon eli hylätyt laskut EI saa näkyä etusivulla tiliöimättöminä!!!

Korjausta mahdollisimman nopeasti kiitos! Aiheuttaa koko ajan turhia kyselyitä asiakkaiden taholta, luulevat että on taas noin paljon tiliöimättä... eikä kuitenkaan ole. Työllistää ihan turhaan.