peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Taru Heinonen
CHAMPION ***

Uusi käyttöliittymä: wanhojen kohdistamattomien suoritusten "nollaus".

tekijä Taru Heinonen

Uusi käyttöliittymä nosti "kohdistamattomiin viitesuoritusten" listalle vuosien takaisia suorituksia, jotka todennäköisesti on kohdistettu jotain muuta kautta (ohjelman käyttö ei tuolloin tainnut vielä olla halussa Hymiö Onnellinen).  Miten saan nämä aiheettomat "herjat" poistettua listalta ilman että tämän vuoden kirjanpitoon tulee siitä sotkua?

2 VASTAUSTA2
Arto Muikku
VISMA

tekijä Arto Muikku

Hei,

Tätä ei ole vielä korjattu, mutta tullaan korjaamaan. Ratkaisu on vielä vähän auki, että tehdäänkö "vanhojen viitesuoritusten nollaustoiminto" vai rajataanko kotinäkymä näyttämään ainoastaan kohdistumattomat viitesuoritukset kuluvalta tilikaudelta. Jokatapauksessa asia tullaan ratkaisemaan jatkokehityksessä, koska nyt luvusta ei ole käyttäjälle hyötyä.

Teemu Kolehmainen
CHAMPION ***

tekijä Teemu Kolehmainen

Mitä minä ymmärsin NV:n edustajan vastauksesta kun tästä kommentoin tuolla ensivaikutelmissa, niin ei kai tälle mitään ole tehtävissä. Voidaan olla montaa mieltä tarvitaanko koko kohtaa, kun ajankohtaiset viitesuoritukset näkyy saapuneissa suorituksissa ja ne kuittaillaan ja kohdistellaan sitä kautta pois. Kohdistamattomat ovat lähinnä noita vanhoja ja parhaassa tapauksessa vuosia vanhoja.

Kai näitä uudistuksia joku sitten aina toivoo vai miettivätkö kehittäjät että tämä tuntuisi hyvältä idealta. Olisi suotavaa että kehityspuolellakin on tietämystä kirjanpitopuolesta että mitä oikeasti tarvitaan ja mikä on turhaa tietoa. Osa näistä uudistuksista kun nopeuttamisen sijasta hidastaa meidän työskentelyämme esim. surullisenkuuluisa kertatiliöinnin vahvistus.