peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Varastoon tuloutus ilman laskua?

tekijä Anonymous

Kuinka tuotteet voi kirjata varastoon tulleeksi ilman kykentää laskuun?

Ongelma toimittajan lähettämät laskut vasta muutaman viikon päästä toimituksesta.

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Aleksi Martikainen
VISMA

tekijä Aleksi Martikainen

Moi Henri,

Täydennyksenä Ranen hienoon vastaukseen. Mikäli teillä on Netvisorin ostotilauskäsittely käytössä, muodostetaan tilausriveiltä automaattisesti varastokirjaukset avoimeen tilaan, kun uusi ostotilaus tallennetaan järjestelmään. Avoimessa tilassa olevat varastotapahtumat raportoidaan varastoon "tulossa" -olevana tavarana varastoraportoinnissa ja tuotelistauksessa. Varastotapahtumaraportoinnissa tapahtumien otsikko- ja viitetiedoissa näytetään ostotilauksen numero, jonka perusteella varastotapahtuma on löydettävissä esimerkiksi varastoraporttien haku- ja rajaussivun kautta. Kun tavara saapuu varastoon ennen laskua, voidaan varastotapahtumarivien tila käydä päivittämässä avoimesta käsitellyksi porautumalla ostotilaukselta varastotapahtumiin tai etsimmällä oikeat tilausta koskevat varastotapahtumat varastoraporttien kautta esim. ostotilausnumerolla = viite -kenttä hakusivulla.

Varastorivin tila vaihdetaan sille osoitetun sarakkeen rivikohtaisesta tiputusvalikosta, jossa avoin -tieto korvataan käsitelty -tiedolla ja tallennetaan sivu tallenna -nappulasta.

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Henri,

Tee uusi varastotapahtuma manuaalisesti ja kirjaa tuotteet varastoon käyttäen tapahtumatyyppiä "hankinta". Huomioi myös toimituspäivä, se on se päivä, jolloin tuotteet tulivat varastoon.