Anonymous
Entinen jäsen

Verkkopalkkalaskelman yksityiskohdat?

tekijä Anonymous

Osaatteko kommentoida, näkyvätkö verkkopalkkalaskelmalla palkkalajiriveille kirjatut selitteet ja missä tallennusmuodossa laskelma avautuu? Onko samanlainen pdf kuin Netvisor-prosessissakin?

12 VASTAUSTA12

tekijä Sini Alamäki

Hei

Kiitos aktiivisesta keskustelusta ja arvokkaasta palautteesta verkkopalkkaan liittyen. Palautteen perusteella tulemme tuomaan palkkalaskelmarivien riviselitteet näkyviin verkkopalkkaan.

Työ muutoksen toteuttamiseksi aloitetaan heti ja tulemme päivittämään tietoja muutoksen julkaisemisen aikataulusta tälle tuoteideasivulle: Verkkopalkkalaskelman palkkalajirivien selitteet

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous
Laura Iivonen
CONTRIBUTOR **

tekijä Laura Iivonen

Hei,

Tämä olikin melkoisen yllättävä tieto. Olen samaa mieltä Josefiinan kanssa: meillä myös nuo seliterivit ovat hyvinkin oleellisia monien asiakkaiden kohdalla. Toivottavasti asiaan löytyy ratkaisu.

Mitenkäs muuten on niiden lisätekstien kanssa, jotka kirjoitetaan "Palkkalaskelman lisätiedot" -välilehdelle? Näkyvätkö nämä verkkopalkkalaskelmalla vai jäävätkö nekin pois?

Laura

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Sama täällä, ei ole infottu etukäteen, että seliterivit puuttuvat. Varmaan tulee siirtyä takaisin vanhaan systemiin..

Timo Joronen
CHAMPION **

Joo paha oli, meille oli NV palkkalakennan valinta juuri näistä riveistä kiinni ja nyt niitä ei näykään, tosi paha

Accepted solution
Maiju Soljasalo
VISMA

tekijä Maiju Soljasalo

Hei Josefiina,

kiitos kysymyksestä, tällä hetkellä ei palkkalaskelmarivin selitekenttä näy verkkopalkkalaskelmalla. Tekniikassamme on asia selvityksessä tullaanko tämä mahdollistamaan.

Ohessa kuvaesimerkki ohjesivulta, miltä verkkopalkkalaskelma näyttää:

Verkkopalkkalaskelma poikkeaa Netvisorin pdf-tulosteen näkymästä ja on suunniteltu kokonaan omaksi sivukseen.

Lisää ohjeita verkkopalkasta täällä: UUSI OMINAISUUS: Maventa Verkkopalkka – Netvisor tukiportaali

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Kiitos vastauksesta!

Harmi! Monelle asiakkaistamme juurikin nuo seliterivit ovat erittäin tärkeitä. Kun seliterivit uupuvat, saattaa se olla syy osan hylätä verkkopalkan sähköisenä laskelman toimitustapana. Sitten aletaan taas keskustelu sähköpostilaskelmista ym..

Jeps, hyvä pointti. Mutta kuten kerroin, asiaa mietitään parhaillaan ja varmasti halutaan löytää kaikkia osapuolia palveleva ratkaisu.

Lupaan kommentoida tähän kun saamme lisätietoa.

Timo Joronen
CHAMPION **

Moi,

ei tullut mieliinikään semmoinen seikka että verkkopalkkalaskelma olisi erilainen kuin pdf-versio. Katsoin maventa palkkoja ohjeista mutta tuon missasin.

Timo Joronen
CHAMPION **

ja Maiju, ainoa ratkaisu on tässä se, että ne palkkarivit näkyvät mitkä näkyvät pdf:ssäkin

Laura Iivonen
CONTRIBUTOR **

Olen samaa mieltä. Palkkalaskelman sisältö ei voi supistua verkkopalkan myötä. Myös esim. lomakertymät ja työsuhteen aloituspäivä näyttäisi puuttuvan laskelmalta, mikäli tuo ylläoleva kuva on todella se versio, joka palkansaajalle näkyy.

Timo Joronen
CHAMPION **

nyt tulee tilitoimistolle aika pahasti lunta tupaan, kun rivit eivät näykään, tuesta tätä ei ilmoitettu, ilmeisesti meidänkin pitää lähettää nyt kaikki laskelmat meilillä, ei hyvä