peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vuodenvaihteen tehtävät

Tuleeko jokin ohjeistus/muistilista vuodenvaihteen tehtävistä Netvisorissa?

Ja tyhmä kysymys: tulorekisterin kautta palkkatiedot työtapaturmavakuutuksien osalta ilmeisesti menevät jo vakuutusyhtiöihin? Oli jotenkin sellainen käsitys että ne menisivät vasta 2020 alusta. Meillä ei ole laitettu työntekijöiden työsuhteet tietoihin ammattiluokkaa koska se ei ole ollut pakollinen. Näin ollen eivät varmaankaan ole menneet tapaturmavakuutusyhtiöön? Pitääkö tapaturmavakuutusyhtiön tiedot kirjata jonnekin asetuksiin? Visman ohjeista hieman hankalaa kiireessä löytää tietoja.

4VASTAUSTA4
Highlighted
Anonymous
Entinen jäsen

Vastaus: Vuodenvaihteen tehtävät

Samaa mieltä, odottelen myös vuodenvaihteen ohjeistusta

Highlighted

Vastaus: Vuodenvaihteen tehtävät

Hei Riikka,

 

Tapaturmavakuutusyhtiöt eivät vielä 2019 ole saaneet tietoja tulorekisteristä, mutta heistä tulee tiedonkäyttäjiä 1.1.2020. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tapaturmavakuutusyhtiöt noutavat tammikuussa 2020 palkansaajien ansiotiedot vuodelta 2019. Joten mikäli palkkatietoilmoitusten tiedoissa on puutteita, eivät tapaturmavakuutusyhtiöt tule saamaan kaikkia tarvittavia tietoja vuoden 2019 osalta. Kannattaa selvittää asiaa yrityksen tapaturmavakuutusyhtiön kanssa sitten tammikuussa.

 

Ammattiluokka on palkkatietoilmoituksella pakollinen tieto, jos ilmoituksella ilmoitetaan tulolaji, joka on työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen alaista ansioa.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Vuodenvaihteen tehtävät

... olikohan niitä ohjeita vuodenvaihdetoimista? 

Miten saan sotuprosentin muuttumaan? jne...

 

Highlighted

Vastaus: Vuodenvaihteen tehtävät