peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Yrityksen vaihtaminen uudessa

tekijä Anonymous

Yrityksen vaihtaminen uudessa näkymässä on hitaampaa; ennen kun avasi alasvetovalikon, antoi heti listan. Nyt joutuu vielä hakemaan nimellä tai suurennuslasilla ja jos yrityksiä on paljon, pitää nuolella lisätä listaa. Hitaampaa ja ohiklikkausten määrä kasvaa... Vanha oli parempi.

5 VASTAUSTA5
Maija Guzeev
VISMA

tekijä Maija Guzeev

Hei Kristiina,

kiitos oikein paljon palautteestasi!

Tiedostamme käytettävyysongelman, ja lähiaikoina tulee selviämään, mitä asialle tehdään. Hymiö Onnellinen

T. Maija

Teemu Kolehmainen
CHAMPION ***

Hei

Yrityksen vaihtamiseen on tosiaankin syytä tehdä muutoksia. Nyt kun esim. uudessa versiossa jos hiiri lipeää ohi tuon yrityslistan niin koko lista katoaa samalla ja joudut klikkaamaan sen uudelleen auki. Vanhassa versiossa lista pysyy paikallaan oli hiiren osoitin missä tahansa. Jos tuota uuden version yrityslistaa saa samanlaiseen suuntaan vietyä kuin se on vanhassakin niin hyvä.

Ari Murtomäki
CONTRIBUTOR ***

Hei,

Tältä osin tosiaan on menty huonompaan suuntaan eli uudessa näkymässä hankalampi vaihdella yritystä - tätähän tilitoimistossa tehdään vähän väliä ja sen vuoksi esitän tätä käytettävyysongelmaa ratkaistaessa otettavan huomioon kehitysehdotuksena tällaisen toiveen:

Olisi tarpeellista voida järjestää itsellä näkyvät yrityksen joihinkin luokkiin tms. jolloin ikään kuin pikanäkymässä olisivat ne joita päivittäin käyt lävitse ja harvemmin tarvittavat olisivat eri kategoriassa (näitä on esim. lomatuurausten ym. tarpeiden vuoksi monilla paljonkin). Luokat voisi mielellään itse luoda ja niitä voisi olla useampikin.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Minä ehdottaisin, että yrityshakulistan järjestys päivittyisi sen mukaan mitä yritystä kukin käyttäjää käyttää useammin. Eli useimmin käytössä oleva yritys olisi aina ylimmäisenä jne.

Tämä ei tosin toimi aina ja kaikilla, joten asetuksista pitäisi voida valita myös toinen tapa, esim. tuo mainittu luokittelu.

Arto Muikku
VISMA

Moi Ari,

Mielenkiintoinen idea luokitella yrityksiä. Tuota emme ollut ajatelleet, voitaisiin pohtia kun yrityshakua parannetaan. Kuten Maija totesi, niin yrityshaussa on käytettävyysongelmaa ja siihen tehdään parhaillaan korjauksia. Tällä hetkellä työnalla on, ettei yrityshaun "etsi" -kenttä katoaisi jos siitä vie hiiren vähänkään yli. Tällä hetkellä hakukenttä häviää ja yrityksen etsiminen pitää tehdä uusiksi.

Tällä hetkellä yrityshaku näyttää valittavat yritykset listana jos käyttäjällä on oikeus alle 20 yritykseen (yrityskäyttäjät). Jos useampaan, niin sitten yritys pitää hakea hakukentän avulla. Tätä ajattelimme parantaa, että myös tilitoimistokäyttäjälle näkyisi viimeiset/useimmin kätyetyt 20 yritystä aina (hakukentän lisäksi), jolloin valinnan ovisi tehdä yhdellä klikkauksella. Luokittelua tai "suosiksiksi" asettamista voisi miettiä tässä samassa yhteydessä myös. Kiitos ideasta.