peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

miten korjata laskuttamatonta tilausta?

tekijä Anonymous

Hei,

Mikä olisi paras tapa toimia kun olen kirjannut tilauksen jolle meni epähuomiossa liikaa nimikkeitä ja se on jo merkitty toimitetuksi mutta ei vielä laskutettu? Tilaus näkyy siis tilausnäkymän "laskuttamattomat tilaukset" osiossa. Eli jos haluan että varastosaldot täsmäävät tuotteiden kohdalla, miten voin poistaa nuo ylimääräiset rivit että saan korjatun lähetteen ja laskun tehtyä asiakkaalle?

terv,

Milja

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Milja,

Kiitos viestistäsi!

Tämän voi tehdä seuraavasti. Toimenpide vaatii kirjanpitäjän roolin (KP), mikäli sinulla ei tätä roolia ole, niin olethan yhteydessä kirjanpitäjääsi.

Tilaukselta voi poistaa rivin "muokkaa tilausta" -painikkeen kautta. Muistathan tallentaa muokkauksen. Kun rivi poistetaan, poistaa tämä varastosta myös varauksen kyseisen tuotteen osalta. Varastosaldot vähenevät vasta, kun tuotteet laskutetaan.

tilaus_muokkaa.JPG

tilaus.JPG

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Antti,

Kiitos ripeästä viestistäsi. Meillä ei kukaan varsinaisesti käytä tuota kirjanpito-osiota, joten onko mahdollista toimia siten että kopioin tuon laskuttamattoman tilauksen ja teen siitä uuden korjatun version ja sen jälkeen poistan tuon virheellisen tilauksen kokonaan? Meneekö tuolloin saldotkin automaattisesti oikein jos kerran varastosta saldo lähtee vasta laskun yhteydessä?

Kiitos!

-Milja

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Milja,

Kiitos tarkennuksesta! KP-roolilla tarkoitin laajempia käyttöoikeuksia, en niinkään itse Kirjanpidon osiota.

Ilman KP-roolia asian voi hoitaa ehdottamallasi tavalla. Koska alkuperäinen tilaus on jo ehtinyt mennä asiakkaalle, kannattaa tämä huomoida kommentoimalla aiheesta uudessa tilauksessa.