peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pia Sarin-Pylvänäinen
CONTRIBUTOR ***

"Veroilmoitus maksamatta" -herja widgetissä

tekijä Pia Sarin-Pylvänäinen

jos yritys maksaa verotilimaksut esim. suoraan verkkopankista, niin miten saan pois etusivulla näkyvän herjan maksamattomista veroista?

joskus olen saanut sen häviämään muodostamalla tilisiirron alv-näkymän kautta ja sitten poistanut sen tilisiirroista, mutta aina tämäkään ei toimi.

1 VASTAUS1
Petri Miikki
VISMA

tekijä Petri Miikki

Moi Pia,

Herjan saa poistettua seuraavalla tavalla:

1. Käsittele valitun kauden arvonlisäverolaskelma. Huomioitavaa tässä on, että jos tämä on myös käsitelty Netvisorin ulkopuolelta, niin arvonlisäverolaskelma on merkattava Netvisorissa käsin lähetetyksi (ei tarvitse oikeasti lähettää mitään). Luo ensin arvonlisäverolaskelma kaudelle ja muodosta siitä ilmoitus, jonka jälkeen voit merkata sen käsitellyksi: "Valikko" -> "Taloushallinto" -> "Oma-aloitteisten verojen lähetys", josta "Aseta valitut lähetetyiksi"

2. Merkitse kausi valmiiksi: "Valikko" -> "Taloushallinto" -> "Oma-aloitteiset verot", avaa kausi ja klikkaa "Merkitse kausi valmiiksi":

3. Herja maksamattomista veroista häviää.

Huomioitavaa tässä on, että jos tilisiirto on ehditty jo luomaan, niin se on poistettava ennen kuin herja häviää. Widgetti katsoo, että jos tilisiirto on luotu, niin se on myös käsiteltävä loppuun saakka ettei maksu jäisi vahingossa tilisiirtonäkymään käyttäjän huomaamatta.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki