peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Reija Kyläkallio
CONTRIBUTOR ***

tilinpäätöksen sinetöinnin avaaminen

tekijä Reija Kyläkallio

Edellinen kirjanpitäjä on sinetöinyt tilinpäätöksen ja liitetiedoissa on puutteita. Miten avaan sinetöinnin ja muutan liitetietoja. Tilinpäätöksen luvut eivät muutu.

4 VASTAUSTA4
Satu Halttunen
CONTRIBUTOR *

tekijä Satu Halttunen

Huomioi Reija samalla, että kun purat sinetöinnin niin jos olet tallentanut Tilinpäätösraportteihin muita dokumentteja ne poistuvat myös!

Rane Olsen
VISMA

tekijä Rane Olsen

Moi Reija,

Jotta voit purkaa sinetöinnin, tulee sinulla olla oikeus tilinpäätöksen statushallintaan. Tämä oikeus annetaan käyttäjähallitsijan (KH) toimesta palvelunhallinnan valikosta:

2015-12-02_09-52-54.png

Screen Shot 2015-12-02 at 9.54.09.png

Itse sinetöinti puretaan tilikausiarkiston kautta.

Reija Kyläkallio
CONTRIBUTOR ***

Hei Rane,

minulla on kaikki oikeudet, mutta siellä tilikausiarkistossa on vain kohta ”poista tilinpäätösraportit ja sinetöinti”. Tuhoaako se kaikki raportit? Kun vain tasekirjan liitetietoihin tarvitsen muutaman lisärivin ja edellinen talousnakki on piilottanut oikeitakin rivejä ja pantit ovat menneet piiloon.

Ja kiire on tietysti hirveä!

Terkuin Reija Kyläkallio

Rane Olsen
VISMA

Moi Reija,

Kyllä purkaminen valitettavasti poistaa kaikki raportit, mutta ne saa sinne takaisin kun tekee uuden sinetöinnin. Jos on jotain mitä pitää ehdottomasti säilyttää, niin tallenna ko. raportti omalle tietokoneellesi ennen sinetöinnin purkamista.