peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Kassavirtaennusteen  julkaisu

Hyvä asiakkaamme,

 

Kassavirtaennusteen julkaisu siirtyy lomien vuoksi elokuulle. Olemme saaneet pilotin aikana paljon hyviä parannusehdotuksia ja olemme myös näitä toteuttaneet kesäkuun aikana. Pilotissa mukana oleville tulemme julkaisemaan viimeisimmät parannukset ja korjaukset vielä heinäkuun aikana.

6 Kommentit
CONTRIBUTOR *

Onko vielä tarkempaa tietoa, milloin kassavirtaennuste julkaistaan? Siirryin Netvisor Easy:stä ns. täysversioon saadakseni juurikin kassavirtaennusteen käyttööni.

CONTRIBUTOR ***

Täälläkin odotellaan jo =D Milloin tulossa?

Hei ja hienoa että asia kiinnostaa. Päivitimme eilen tuoreimman version pilottiasiakkaillemme ja odotamme tästä palautetta. Tiedämme kuitenkin että palkanlaskennan ja matkalaskujen osalta ennusteessa on vielä virheitä jotka tulee korjata ennen julkaisua.

Uskon kuitenkin että nyt pahimmat viivästykset on koettu ja saamme kassavirtaennusteen julkaistua kaikille käyttöön syyskuun lopulla.

CONTRIBUTOR ***

Heips,

Kassavirtaennustetta odotellaan edelleen... Milloin julkaisu?

Hei,

Ensi maanantaina (viikko 42) tuomme viimeisimmät päivitykset pilottiasiakkaille ja jos kaikki näyttää hyvältä niin voimme julkaista kassavirtaennusteen kaikille jo saman viikon aikana.

Korjaus aikatauluun siten että tänään maanantaina emme tuo pilottiasiakkaille päivitystä, mutta julkaisemme kassavirtaennusteen kaikille tämän viikon torstain viikkopäivityksen yhteydessä.

Kassavirtaennuste on nyt julkaistu kaikille asiakkaille joilla on ostoreskontra käytössään. Ennuste löytyy ostoreskontran valikosta.

Olemme myös havainneet yhden virheen jota olemme jo korjaamassa. Ilmoitamme heti kun tämä on korjattu

- Käyttäjän omat merkinnät eivät tallennu ennusteeseen.

--> tämä on korjattu 16.10.2015 klo 13