peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Käyttövinkit: 5 syytä ottaa maksuhuomautukset käyttöön Netvisor Storesta

tekijä Tuuli Korpijaakko (Päivitetty ‎05-12-2018 11:17 tekijä Tuuli Korpijaakko VISMA )

Netvisorista laskujen lähetys onnistuu vaivattomasti verkkolaskutuksen, esimerkiksi Maventan kautta. Liittämällä Visman huomautus- ja perintäpalvelun Netvisoriin, tulee saatavien hallinnasta ja maksuvalvonnasta vaivattomampaa. 


5 syytä siihen, miten Netvisor-käyttäjä hyötyy Visman huomautus- ja perintäpalvelusta:

 

1. Tehokas prosessi

Huomautus- ja perintäpalvelun avulla laskujen maksuajat lyhenevät ja luottotappiot vähenevät. Käyttöönne jää siis enemmän rahaa.

 

2. Helppokäyttöinen

Netvisor ja huomautus- ja perintäpalvelu ovat molemmat Visman tuotteita. Ne on suunniteltu toimimaan yhteen, jotta käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

3. Resurssien säästö

Huomautus- ja perintäpalvelu vähentää saatavien hallintaan kuluvaa aikaa. Ohjelmisto hoitaa laskujen maksuvalvonnan, maksuneuvottelut ja perinnän puolestasi.

 

4. Yksinkertaisen hinnoittelu

Visman huomautus- ja perintäpalvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat ainoastaan palveluun siirrettyjen laskujen määrästä.

 

5. Nopea käyttöönotto 

Visman huomautus- ja perintäpalvelun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa: Saat sen käyttöön Netvisor Storesta napin painalluksella. (ks. kuva) 

 

nv-netvisorstore.jpg

 

 

Täältä voi lukea Netvisor-käyttäjän kokemuksia Visman huomautus- ja perintäpalvelusta. 

 

2 Kommentit
Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Joko tässä liittymässä toimii myös oman perintäkulun siirto perintään? Eli kun muistutamme/huomautamme itse Netvisorin kautta, lisäämme laskuun perintäkulun. Jos joudumme siirtämään muistutetun/huomautetun laskun sitten Visman perintään, putoaa oma perintäkulu pois. Sen saaminen mukaan on onnistunut vain tekemällä perintätoimeksianto käsin verkkopalvelussa, mikä vesittää koko automaation ja helppouden idean..

Sini Keski-Korsu
CONTRIBUTOR **
tekijä Sini Keski-Korsu

Netvisorissa muodostettu kulu ei siirry laskun mukana perintään.

Voimme kuitenkin ratkaista ongelman toisella tavalla, laitan sinulle sähköpostia.