peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kirjaudu Netvisor ID:llä Joulukuussa - voita uusi puhelin

tekijä Juha Kuokkanen

Oletko jo kokeillut Netvisor ID:tä? Nyt on siihen loistava aika.

Arvomme aikavälillä 11.12 - 20.12. 2017 Netvisor ID:llä kirjautuvien kesken vapaavalintaisen* puhelimen. Kaikki käyttäjät, joiden kirjautumisista yli 50 % on kampanja-aikana tehty Netvisor ID:llä ovat automaattisesti mukana vapaavalintaisen* matkapuhelimen arvonnassa.

Netvisor ID:n lataaminen ja käyttäminen on veloituksetonta. Se on nopein ja helpoin tapaa kirjautua palveluun. Netvisor ID:n voit ladata App Storesta (iOS) ja Play-kaupasta (Android).

Kampanjan säännöt:

  • Käyttäjän ei tarvitse erikseen “rekisteröityä” kilpailuun
  • *Puhelimen valinnan raja-ehdot: alv 0 hinta alle 1000 €, käyttöjärjestelmä iOS tai Android
  • Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 22.12. Voittaja voidaan julkaista myös Visma Solutions Oy:n somekanavissa (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) sekä Community -yhteisöpalvelussa
  • Arvonnan data haetaan palvelusta anonyymina. Vain voittajan käyttäjä ID tunnistetaan henkilöksi yhteydenottoa varten.
  • Kampanja ei koske Visma-konsernin työntekijöitä
5 Kommentit
Taina Toikka
CHAMPION **
tekijä Taina Toikka

Urputusta vaan mutta koska tämä sovellus ei ole saatavilla Windows-puhelimeen niin mähän se uuden puhelimen tarttisin Hymiö Silmänisku

Jotta siis voisi ottaa Netvisor ID:n käyttöön Hymiö Silmänisku

tekijä Juha Kuokkanen

Moi Taina,

aivan totta ja osuva kommentti. Tarve nimenomaan Netvisor ID:tä varten on ilo kuulla Hymiö Silmänisku

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Paras uudistus sitte muokattavan etusivun! Vielä ku antaisitte selaimen muistaa puh.nron ettei tarvi naputella joka kerta.. Ja jos puhelin tyrkkäis sovelluksen päällimmäiseksi ku nyt samsungista ainakin joutuu kaivella sen ilmoituksista..

Aiemmin laitoin operaattorille palautetta viikon välein et olisko jo mobiilitunnistus valmis, mut tää on vielä parempi ku selviää sormenjäljellä..

:smileycheck: 100% kirjautumisista Netvisor ID:llä

Petri Miikki
VISMA
tekijä Petri Miikki

Hei Rami,

Tarkoitatko, että kun menee Netvisor ID -sisäänkirjautumissivulle, niin siinä olisi valmiina asetettuna viimeeksi sisäänkirjautumiseen käytetty puhelinnumero, jolloin käyttäjän tarviaisi painaa pelkästään "Tunnistaudu"? Nykyisellään selain muistaa puhelinnumeron, jolla on sisäänkirjautuminen tehty, mutta käyttäjän pitää tuplaklikata puhelinnumero -kenttää tai alkaa syöttämään puhelinnumeroaan.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

tämä lienee sitten selainkohtaista, minulla Firefox ei ainakaan ehdottele tuohon mitään vaan koko numero pitää kirjoittaa - mutta esim. tälle foorumille tarjoilee kyllä tunnukset ja salasanat valmiiksi.

//rami