peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Muokattavat aloitusnäkymät - ensimmäinen vaihe on nyt julkaistu

tekijä Laura Sainio

Hei!

Muokattavien aloitusnäkymien ensimmäinen vaihe on nyt julkaistu. Voit poistaa aloitusnäkymistä ne widgetit, joita et tarvitse. Voit myös palauttaa näkymät entiselleen painamalla 'Palauta näkymän oletusasetukset'. Seuraavissa viikkopäivityksissä julkaisemme lisää muokkausmahdollisuuksia, ja jatkossa voit lisätä ja siirtää widgettejä sekä kopioida muokkaamiesi aloitusnäkymien järjestyksen toiseen hallitsemaasi yritykseen.

HUOM! Toiminto vaatii joissain tapauksissa Internet-selaimen uudelleen käynnistämisen. Mikäli "Poista widget näkymästä"-painikkeet eivät näy, sammuta selain, ja kirjaudu uudelleen Netivisoriin.

4 Kommentit
Joel Hietala
CHAMPION **
tekijä Joel Hietala

Hienoa työtä, oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Markus Peltola
CONTRIBUTOR ***
tekijä Markus Peltola

Onko muutokset käyttäjä- ja yrityskohtaisia? Eli tulevatko muutokset voimaan vain aktiivisena olevalle yritykselle ja ne näkyvät vain käyttäjälle joka muutoksen teki?

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei Markus!

Muutokset menevät juuri noin kuten kuvasit: ne ovat henkilökohtaisia ja yrityskohtaisia. Tulevaisuudessa tuodaan myös mahdollisuus kopioida asetuksia muihin yrityksiin, jottei niitä tarvitse naputella jokaiseen käyttämäänsä yritykseen erikseen.

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei!

Tiedoksenne, muokattavien aloitusnäkymien jatkot julkaistiin tänään: