peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Netvisor ID -matkapuhelinarvonnan voittaja löytynyt

Netvisor-käyttäjät ovat elokuusta 2017 lähtien voineet hyödyntää helppoa ja ilmaista Netvisor ID:ta kirjautuessaan palveluun.  Päätimme muistaa Netvisor ID:n käyttöönottaneita asiakkaitamme järjestämällä arvonnan kaikkien niiden kesken, jotka käyttivät sitä aktiivisesti 11.12. - 20.12.2017 välisenä aikana.

Arvonnan pääpalkintona oli vapaavalintainen matkapuhelin ja arvontaan osallistui huikeat 2 444 käyttäjää, jotka kirjautuivat Netvisor ID:llä kilpailuaikana yhteensä 18 000 kertaa.

Tällä kertaa onnetar suosi Johanna Klemettiä, jolle tieto arvonnan voittamisesta tuli miellyttävänä yllätyksenä.

"Teen työssäni taloushallinnon tehtäviä ja Netvisor on tullut siinä yhteydessä tutuksi. Sain työkavereiltani vinkin ottaa Netvisor ID käyttöön. Sen asentaminen oli yksinkertaista, se oli heti käytössä ja on osoittautunut todella käteväksi" Johanna kertoo.

Onnea Johanna!Netvisor ID on sovellus, jonka avulla voit tunnistautua luotettavasti ja vaivattomasti Netvisoriin. Tunnistautuminen tapahtuu sormenjälkitunnisteella tai omalla PIN-koodilla. Sovellus on täysin maksuton, eikä Netvisor ID:n käytöstä peritä maksua. Lataa se puhelimeesi täältä.