peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Netvisor mobiilisovelluksesta julkaistu uusi versio

tekijä Sini Alamäki (Päivitetty ‎10-06-2020 14:19 tekijä Sini Alamäki VISMA )

Netvisor mobiilisovelluksen uusin versio mahdollistaa toivottuja toimintoja. Uusimmassa versiossa on tehty kaksi olennaista lisäystä. Näiden lisäksi olemme tehneet muita pienempiä parannuksia ja korjauksia. 

 

Yrityksessä voidaan palkkamallikohtaisesti estää pääsy työaikakirjauksiin ja matkalaskuille

 

Netvisorin selainversiossa voidaan palkkamallikohtaisesti asettaa niin, että työntekijät eivät pääse työaikanäkymään tai matkalaskuille. Valinta tehdään toimintokohtaisesti, joten työntekijälle voidaan asettaa pääsy jompaan kumpaan näistä.  

 

Estääksesi pääsyn näihin sivuihin siirry selainversiossa Palkat > Palkkamallien hallinta > valitse palkkamalli > Työajan kirjaus. Tällä sivulla pääsyä voidaan asettaa kohdista "Palkansaaja voi kirjata työaikaa" ja "Palkansaaja voi kirjata matkalaskuja". Jos on valittu "Ei", pääsy estetään mobiilisovelluksessa koko näkymään. Palkansaajalle tämä näkyy niin, että tuntikirjausnäkymässä näytetään tuntikirjausten tai matkalaskujen sijaan ilmoitus "Yrityksesi asetukset estävät tuntikirjausten/matkalaskujen lisäämisen, muokkaamisen ja poistamisen tämän sovelluksen kautta."

 

Toiminto on ollut erityisen toivottu sellaisissa yrityksissä, joilla on jokin muu tuntikirjaus- tai matkalaskujärjestelmä integroituna Netvisoriin. Nyt näidenkin yritysten palkansaajat voi huoletta ohjata Netvisor-mobiilisovellukseen mm. katsomaan palkkalaskelmansa, lomatietonsa ja verokorttinsa tilanteen eikä samalla ole mahdollisuutta päästä toimintoihin, jotka tehdään jo toisaalla.  

 

Matkalaskulle voidaan lisätä liite PDF-muodossa

 

Screenshot_20200610-141708.jpg

Matkalaskun lisäämisen näkymä on täydentynyt PDF-painikkeella mahdollistamaan PDF-muotoiset liitteet. Tämän toiminnon avulla voidaan lisätä liite puhelimen tiedostoista. 

 

 

 

Screenshot_20200610-140724.jpg

Lisätty liite näkyy matkalaskurivin lisäämisen yhteydessä tutusti kuten kuvatkin. PDF:ää voidaan liikutella sekä tarkentaa lähemmäs ja kauemmas näkymässä tietojen lisäämisen helpottamiseksi.  Tuplaklikkauksella saat halutessasi liitteen näkyviin koko puhelimen näytöllä.

 

Sovelluksella voidaan yksittäiselle matkalaskulle lisätä joko kuva tai PDF-muotoinen dokumentti liitteeksi. PDF:ssä voi olla useampi sivu samassa dokumentissa. 

 

Lataa sovellus käyttöösi sovelluskaupasta hakemalla "Netvisor". Sovelluksen käyttö sisältyy matkalaskujen palvelupakettiin eikä tuo lisäkustannuksia yrityksille tai palkansaajille.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta sovelluksesta. Kerro mielipiteesi alle tai anna palautetta suoraan sovelluksessa.

 

Lue lisää mobiilisovelluksesta! https://netvisor.fi/tuote/mobiili/netvisor-app/

2 Kommentit
Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Tulisiko pdf-mahdollisuus ja monisivuisen dokumentin lisäys myös eScanin sovellukseen mahdolliseksi? 

tekijä Sini Alamäki

Hei Ida 

 

Visma Scanner -sovellusta kehitetään tämän meidän Visma Solutionin ulkopuolella useamman Visma-tuotteen käyttäjille. Välitän kehitystoiveesi heille tiedoksi. Viime aikojen kehitys Visma Scannerissa on keskittynyt automaation lisäämiseen kuitintunnistuksessa, joten ainakaan ihan lähitulevaisuudessa tällaista ei ole tulossa. Suosittelen käyttämään Netvisor-sovellusta, jos PDF-liitteitä on tarvetta lisätä matkalaskuille.