peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Netvisor-palvelun irtisanomisesta

tekijä Anonymous

Hyvä asiakkaamme,

Netvisor-palvelut sivulle on tosiaan tullut uudistus, josta on mahdollista lähettää koko Netvisor-palvelua koskeva irtisanomispyyntö. Onkin hyvä siis huomioida, että "Sulje palvelu ja aloita irtisanomisaika"- painike lähettää tukeemme viestin koko Netvisor- palvelun sulkemisesta kyseisen yrityksen osalta (kuva alla).

Netvisor-palveluiden sulkeminen.png

Palveluosioiden sulkeminen toimii kuten ennenkin, ja ne voi laittaa sulkeutumaan klikkaamalla haluttu palveluosio pois ja painamalla "Tallenna" (kuva alla).

Palveluosioiden lopetus.png

5 Kommentit
Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Selvyyden vuoksi tuossa voisi lukea myös se irtisanomisaika eli esim kuluvan kuukauden loppuun vai onko teillä eri irtisanomisaikoja?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei Taru!

Irtisanomisajoissa on hieman eroja, riippuen onko kyseessä suora- vai tilitoimistoasiakkuus. Tarkemmat ohjeet löydät ohjeistamme:

Palvelun lopettaminen - suora-asiakas – Netvisor tukiportaali

Tilitoimisto irtisanoo asiakkaan palvelun – Netvisor tukiportaali

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Pankkivaltuutuksen katkaisu

Voiko tilitoimisto katkaista pankkivaltuutuksen kun asiakas lakkaa käyttämästä Netvisor -ohjelmistoa, ettei aineistoa ja sitä kautta laskua tilitoimistolle enää tulisi (koskee tilitoimistoasiakasta)? Tässä epäilys, että irtisanottu asiakas ei kuitenkaan sitä tule hoitamaan pankkiin...

Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Ihan vastaavaa en kokenut, mutta vahvasti epäilen että jos sinulla ei tilinkäyttöoikeutta, eivät pankit ota "toimeksiantoa" vastaan.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei Marianna!

Pahoittelen viivästynyttä vastaustani. Asia on tosiaan kuten Taru tuossa mainitsikin, eli yleensä pankit eivät ota vastaan maksuliikennesopimuksen katkaisupyyntöjä ns. kolmannelta osapuolelta koska sopimus on yrityksen ja pankin välinen, joten yrityksen yhteyshenkilön tulisikin olla yhteyksissä pankkiin tässä asiassa.

Netvisorissa voi sulkea yrityksen pankkitilin liikenteen pankkitilien hallinnassa, laittamalla pankkitilin tiedoissa täpän kohtaan "Sulje kaikki tiliin kohdistuva pankkiliikenne Netvisorissa:". Tämän jälkeen emme enää nouda pankista tulevia tilioteaineistoja emmekä viitesuoritusaineistoja ja lähtevien maksujen palautteita. Kyseinen asetus ei kuitenkaan estä verkkolaskujen saapumista Netvisoriin, mikäli yrityksellä on sopimus pankin kanssa verkkolaskujen vastaanotosta Netvisoriin ja ostoreskontra on auki.