peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Oma Netvisor - Palkat julkaisu 11.3.2021

tekijä Jaana Mikkola (Päivitetty ‎10-03-2021 13:18 tekijä Jaana Mikkola VISMA )

Oma Netvisor Palkat -näkymä avautuu palkanlaskijoille tänään 11.3.2021. Näkymä toimii palkanlaskijan työkaluna ja muistilistana mahdollistaen tehokkaan palkanlaskentaprosessin Netvisorissa.

 

Palkat -näkymän saat käyttöösi palkanlaskijan oikeuksilla valitsemalla oman nimesi alta Omat asiakkaat - Palkat ja klikkaamalla haluamasi asiakkaat asiakaslistauksesta. Tämän jälkeen palkka-asiakkaasi listautuvat Palkat-näkymään.

 

Palkat -näkymässä voit lajitella asiakkaita nimen tai vaikka seuraavan palkanmaksupäivän mukaan. Kuvake kertoo, kun kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet ovat tehtyinä vai puuttuvatko esimerkiksi lomapalkkajaksotuksen tositteet. Näkymästä näet myös yhdellä silmäyksellä, jos asiakkaiden Netboxissa on lukemattomia viestejä ja onko verotilisiirrot maksettu.

 

Palkat.JPG

 

Ota käyttöösi Oma Netvisor ja tee arjestasi helpompaa!

6 Kommentit
Marjo Ellison
CONTRIBUTOR **
tekijä Marjo Ellison

Hei,

 

arvelin, tulisiko tätä kautta nopeimmin teidän tietoon, huomasin pienen bugin tuossa Palkat näkymässä. 

Ainakin minulla näyttäisi, että jos on käytössä oletuspalkanmaksupäivän siirtymä niin se ei tuo oikeaa päivää. 

Samoin, on sellainen yritys, jossa on kaksi palkkamallia, joista toinen maksetaan kerran kuussa ja toinen kaksi kertaa, niin tällä hetkellä se näyttää vain sen kerran kuussa maksettavan palkkapäivää. Minä tietenkin itse tiedän, milloin nuo palkkapäivät ovat, mutta jos haluamme käyttää tätä esim. tuuraajien apuna, niin tällä hetkellä menisi useamman sadan hengen palkat rajusti metsään.

@Jaana Mikkola Mistä kanavasta kannattaisi laittaa tästä viestiä eteenpäin?

tekijä Jaana Mikkola

Hei Marjo,

kiitos kommentistasi, tämä bugi oli meidänkin tiedossa ja korjaus on tulossa ensi viikolla. Korjauksen jälkeen palkat-näkymä näyttää oikein seuraavan palkanmaksupäivän.

Salla Tossavainen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Salla Tossavainen

Valitsin tähän eilen asiakkaat ja näyttää kyllä ihan sekavia. Etenkin näiden kohdalla, joilla on oletuspalkanmaksupäivän siirtymä käytössä. Sinänsä ikävää, että tämäkin julkaistaan raakileena, samoin kuin taloushallinnon palikkakin, joten sitten sen käyttö jää kokonaan kun ei tällaisten virheellisten näkymien kanssa viitsi toimia. Eikä myöskään jatkuvasti pomppia katsomaan että "jokohan tämäkin on korjattu" jne. 

tekijä Jaana Mikkola

Hei Salla,

 

kiitos palautteestasi. Pyrimme testaamaan kaikki näkymän toiminnallisuudet ennen julkaisua, mutta välillä sattuu ja tapahtuu ja tämäkin ikävä bugi löytyikin sitten juuri julkaisun jälkeen. Tiedotamme korjauksista viikkojulkaisutiedotteen yhteydessä, niin ei tarvitsisi arvuutella, milloin korjaus on tehty. Jatkuva parantaminen on myöskin intohimomme, eli kuulemme mielellämme kaikki ehdotukset, jotta näkymä olisi hyödyllinen sekä mieluinen käyttää.

 

Toivottavasti otat uusintayrityksen viikon kuluttua tämän näkymän kanssa!

Anna-Maria Kosonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Anna-Maria Kosonen

Mikä tarkoitus esimerkiksi tuolla erillisilmotusten seurannalla on? 

Kun otan päivämäärävälin 1.4.2021-30.4.2021, niin pitäisikö näyttää tekemättömät erillisilmoitukset kaudelle 3/2021, joissa siis eräpäivä tekemiselle 6.4.2021. Nyt näyttää kaikissa vihreää, vaikka todellakaan kaikkia ei ole tehty

 

tekijä Jaana Mikkola

Hei Anna-Maria,

 

kiitos kommentistasi. Erillisilmoituksen ikonin on tarkoitus näyttää, onko ilmoitus lähetetty, tekemättä tai myöhässä. Nyt ilmeni pieni ongelma päivämäärärajauksissa ja niihin liittyen tuon vihreän väkäsen näyttämiseen. Ratkaisu on nyt työn alla ja tiedotamme viikkojulkaisussa kun se on korjattu. Korjauksen jälkeen erillisilmoitusten seuranta näyttää ilmoituksien statuksen peilaten seuraavaan ilmoituspäivään. Seurannasta pääsee jatkossa porautumaan koko vuoden ilmoitusnäkymään tarkastelemaan tehtyjä ilmoituksia.