Pidä yhteystietosi ajan tasalla - näin pystymme palvelemaan sinua paremmin

tekijä Laura Sainio

Jotta tärkeät viestit löytävät perille, tarvitsemme ajan tasalla olevat yhteystiedot, joista tavoitamme asiakkaamme. Tarkistathan siis, että yhteystietosi ovat kunnossa. Netvisorista lähtee asiakkaille viestejä mm. seuraavissa tilanteissa:

 

Tukipyynnöt ja asiakaspalautteet

Haluamme viestiä Netvisorin kautta luotujen tukipyyntöjen ja asiakaspalautteiden vastaukset kysyjälle myös sähköpostitse, jotta tieto varmasti tavoittaa kysyjän. Omia tukipyyntöjä voi tarkastella myös Ohje & Tuki -liittymän Tukipalvelut - linkin takaa, sieltä vastaukset löytyvät silloinkin kun asiakkaan yhteystietoja ei ole ollut saatavilla.

 

Virheviestintä

Netvisorin palvelun sisäinen viestintä hoidetaan tilanteesta riippuen joko sähköpostitse tai tekstiviestein. Esimerkiksi epäonnistuneista maksutapahtumista viestit lähetetään asiakkaan perustiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon. Netvisorin ohjelmistopäivityksiin liittyvistä huoltokatkoista viestimme tekstiviestein niille käyttäjille, jotka ovat huoltokatkon alkaessa kirjautuneena Netvisoriin. Meillä on myös kehitteillä virheviestintä ohjelmavirheiden syystä ja korjaustoimenpiteistä käyttäjille laajempien virhetilanteiden osalta.

 

Yllä mainittujen lisäksi haluamme tietenkin kertoa uutiskirjein Netvisorin tärkeistä asioista, kuten päivitysten sisällöistä, ja muutoksista palvelussa.

 

Omia yhteystietoja hallinnoidaan Netvisorin oikean yläkulman käyttäjävalikosta - Omat perustiedot