peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Solutions'19-tapahtumaan torstaina 16.5.

tekijä Terhi Tella

Tänä vuonna Solutions’19 -tapahtuman teemana on Alusta menestykselle. Päivä tarjoaa aiheeseen ajankohtaisia näkökulmia, oman osaamisen syventämistä ja verkostoitumista rennossa ympäristössä. 

 

Päivän keynotepuhujiksi saapuu sarjayrittäjä, innovaattori ja valmentaja Ilkka Lavas. Kansainvälistä näkökulmaa tuo tunnustettu digitalisaation asiantuntija Claudia Olsson. Iltapäivän kruunaa yritysvalmentaja Jari Sarasvuon räiskyvä puheenvuoro. Moderaattorina toimii Satu Heikinheimo.

 

Tapahtuman uudistetut koulutuspolut jakautuvat viiteen pääpolkuun, joilta löydät uusia ajatuksia tilitoimiston kehittämiseen, projektityön hallintaan, palkanlasketaan, taloushallintoon ja moneen muuhun.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://vismasolutions.com/solutions19


Tapahtuma on suunnattu Visma Solutionsin kumppaneille, asiakkaille ja kutsuvieraille ja on edellä mainituille osallistujille maksuton. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Messukeskuksen Siivessä.


solutions19_logo-240x51.png

2 Kommentit
CONTRIBUTOR ***
tekijä Hanna Karhu
Integraatio-koulutuspolulla klo 13.30-14.00 ei oikein otsikko ja kuvaus kohtaa. Kummastahan mahtaa oikeasti olla kyse? OP-laskulainasta vai ostolaskuautomaatiosta? Eikö tänä vuonna ole ollenkaan taloushallinto-koulutuspolkua?
tekijä Terhi Tella

Hyvä kun varmistit! OP-laskulaina on oikea otsikko ja kuvaus eksynyt väärään paikkaan. Tämä on nyt korjattu ja päivitetyt tiedot näkyvät pdf-tiedostossa kun tyhjennät selaimen välimuistin ja lataat näkymän uudelleen.

Koulutuspolkujen rakenne on hieman muuttunut ja taloushallinnon koulutuspolku ei ole tänä vuonna mukana ohjelmassa.