peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tilitoimistokohtainen varmenne haettavissa 14.12.2018 asti / Tulorekisteri

(updated by Tuuli Korpijaakko VISMA ‎28-11-2018 09:01 )
Tuuli Korpijaakko

Tilitoimisto, haettehan varmennetta 14.12.2018 mennessä!

Lisätietoa täältä >

 

tulorekisteri-ilmoitus.JPG

KUVA: Kuvakaappaus vero.fi/tulorekisteri-sivustolta

 

OHJEET VARMENTEEN KÄYTTÖÖN NETVISORISSA:

 

Tilitoimisto voi lähettää omalla varmenteellaan tulorekisteri-ilmoitukset Netvisorista kaikista niistä asiakasyrityksistään, jonka kanssa Tilitoimistolla on voimassaoleva toimeksiantosopimus ja valtuudet ilmoitusten lähettämiseen.

 

Tilitoimiston nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö tekee hakemuksen teknisen rajapinnan käyttämisestä tulorekisteri.fi:ssä. Varmennepyyntö aktivoituu hakemuksen tekemisen yhteydessä.

Katso vero.fi:n ohjeet >

 

Netvisorin varmennetta haettaessa tarvittavat tiedot:

Kanava: Viivästetty Web Service rajapinta

Tekninen yhteyshenkilö: hakija itse

Ilmoitetaanko Omasta vai toisen puolesta: valitaan molemmat, jos myös tilitoimiston omat palkkailmoitukset lähetetään Netvisorista

 

Hakemuksen tekijä saa Siirtoavaimet sähköpostiinsa, ja syöttää ne Netvisorin käyttöliittymässä tilitoimistoyritykseen kirjautuneena. Tämän jälkeen Netvisor huolehtii varmenteen hakuprosessin valmiiksi.

 

Jos tilitoimisto lähettää asiakasyritystensä ilmoitukset omalla varmenteellaan, ei loppuasiakkaan tarvitse valtuuttaa Visma Solutionia erikseen. Mikäli tilitoimiston asiakas on jo antanut valtuutuksen Netvisorissa, valtuutus muuttuu tilaan “puuttuu”, kunnes tilitoimisto hoitaa oman tilitoimistokohtaisen varmenteensa. Jo annettuja valtuutuksia ei tarvitse erikseen poistaa.

 

Tarkemmat ohjeet löydät Support-sivuilta >