peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Toistuvaislasku poistuu - korvaajana Sopimuslaskutus

Hei,

Osana myyntiosion uudistamisprojektia tulemme korvaamaan pitkään käytössä olleen toistuvaislaskutuksen. Palvelun korvaa niin ikään pitkään CRM-osiossa käytettävissä ollut sopimuslaskutus. Samalla sopimuslaskutus tulee ilman erillistä lisämaksua osaksi myyntireskontraa. Siirtymäkausi toistuvaislaskutuksesta sopimuslaskutuksen käyttöön tullaan ilmoittamaan myöhemmin kun aikataulu tälle varmistuu.

Toivomme että käytte ennen pohjien siirtoa läpi nykytilanteenne ja mietitte onko pohjat hallittavissa helpommin sopimuslaskutuksen puolella. Esimerkkinä tähän se, että mikäli laskutatte samoja tuotteita eri asiakkailta samoilla / tai eri hinnoilla, niin tämä on mahdollista hallita yhdellä sopimuslaskutuksen palvelukorilla. Myös tuotteissa olevia poikkeuksia pystyy hallitsemaan palvelukorin sisällä. Sopimuslaskutuksessa on myös mahdollisuus nähdä palvelukorikohtainen ennuste siitä paljonko korin kautta on odotettavissa tuloja. Näitä tietoja hyödynnetään myös Kassavirtaennusteessa.

Syy muutokseen ja toistuvaislaskutuksen alas ajamiseen on se, että nämä kaksi palvelua ovat käytännössä päällekkäisiä toimintoja järjestelmässä. Sopimuslaskutus on tehty aikanaan sillä ajatuksella että se korvaa toistuvaislaskutuksen, mutta tämä siirtymävaihe on jäänyt tekemättä. Itse siirto on tehty käyttäjälle helpoksi ja se tapahtuu toistuvaislaskupohjien listauksesta valitsemalla siirrettävät laskupohjat ja painamalla "Siirrä sopimuslaskutukseen".

Ennen siirtopainikkeen aktivoimista toistuvaislaskutuksen puolelle, teemme pieniä parannuksia sopimuslaskutuksen puolelle. Näitä ovat esimerkiksi eräpäivän asettaminen maksuehdosta riippumatta tietylle päivälle, palvelun terminologian päivittämistä sekä käyttöliittymän uusinta.

48 Kommentit
CHAMPION *

Voisitteko samalla korjata puutteen kustannuspaikkakäsittelyssä: Sopimuslaskutuksessa ei voida asettaa (tuotteelle) kustannuspaikkoja. Ilmeisesti oletusarvo on, että kustannuspaikka on asetettu tuotteelle oletukseksi, jota kautta se päätyy laskullekin. Meillä on lukuisia esimerkkejä tilanteista, jossa tuotteelle ei voida asettaa oletuskustannuspaikkaa, vaan käyttökohde määrittää sen.

Hei Kuisma,

Tuo on sen verran isompi muutos että emme sitä tähän yhteyteen pysty toteuttamaan. Voin kirjata tästä kehitystoiveen meille. Aikataulua en tälle pysty nyt antamaan.

CHAMPION ***

Missäköhän vaiheessa tuo siirtopainike mahtaa ilmestyä? On kyllä maailman huonoin aika tehdä muutoksia kesken vuosi-ilmoitus ja tilinpäätösajan, kun tunnetusti on muutenkin kiireitä.

Hei Teemu,

Olemme hieman jäljessä aikataulusta, mutta siirtopainike saataneen joulukuun aikana näkyviin. Emme ole sitä tuoneet vielä, sillä haluamme ensin saada sopimulaskutukseen tehtävät muutokset valmiiksi, jotta uusien käyttäjien ei tarvitse opetella ensin nykyistä ja heti perään uutta liittymää. Lisäksi tämä työ sisältää sopimuslaskutuksessa olevien puutteiden korjaamisen jotta siirto olisi ylipäänsä mahdollista.

Anonymous
Ei sovellu

Kerrottehan sähköpostitse, kun tuo siirtopainike on valmis?

CONTRIBUTOR ***

Hei

Vähän epämäärisesti ilmoitit :... Näitä ovat esimerkiksi eräpäivän asettaminen maksuehdosta riippumatta tietylle päivälle..
Tärkeätä on että maksuaikakin voidaan itse asettaa. tällä hetkellä ei voi laittaa esim.

45 tai 60 päivää.

CONTRIBUTOR ***

siis maksuehto.

CONTRIBUTOR ***

en myöskään ymmärrä miten voi miettiä hallintaa sopimuslaskupuolella kun kuutio ei ole käytössä!!!

Hei Christel,

Palvelukorissa voi asettaa maksuehdoksi sen mitä maksuehdoiksi on tallennettu. Maksuehtoja saa lisättyä Myynti - Myynnin perustiedot - Maksuehdot. Eli esimerkiksi tällainenkin onnistuu

Tuo Eräpäivä-asetus tuodaan osaksi palvelukoria siksi, että tällä hetkellä on olemassa useita laskukupohjia joissa on käytetty maksuehdosta poikkeavaa eräpäivää ja näiden siirto sopimuslaskutuksen puolelle ilman tätä vaihtoehtoa olisi työlästä käyttäjille.

Tuota kommenttia kuutiosta en ymmärrä. Voisitko avata sitä hieman?

Hei Pia,

Asiasta tiedotetaan meidän viikkojulkaisutiedotteessa ja lisään tiedon myös tälle sivulle. Eli jos seuraat näitä niin sitä kautta on mahdollisuus saada myös sähköpostiin tieto.

CONTRIBUTOR ***

Toistuvaislaskussa teillä on bugi joka on minulle vahvistettu. Se ei tunnista yli 30 päivän maksuehtoja. Eli sopimuskuutiossa pitää voida lisätä minkälaisia maksuehtoja vaan.

ja viittaan tähän: Toivomme että käytte ennen pohjien siirtoa läpi nykytilanteenne ja mietitte onko pohjat hallittavissa helpommin sopimuslaskutuksen puolella. ..  KUn ei ole käytössä nyt miten voi edes sitä miettiä kun en tajua tai näe miten se toimii!!

Hei Christel,

Eli maksuehtojen suhteen ei tarvitse olla huolissaan, sopimuslaskutuksessa myös nuo pitkät maksuehdot ovat mahdollisia.

Juuri tuon tutustumistarpeen takia meillä on tähän suunniteltu tuo siirtymäaika, jotta kenenkään ei tarvitse heti siirtyä käyttämään sopimuslaskutusta. Toivomme kuitenkin että siirron kanssa ei jäädä viivyttelemään turhia ja varaatte hieman aikaa sopimuslaskutukseen tutustumiseen. Ohessa vielä linkki meidän ohjeeseen Sopimuslaskutus – Netvisor tukiportaali .

CONTRIBUTOR ***

Sopimuslaskutus näyttää näkyvän nyt jo ainakin meillä vaikka emme ole sitä ottaneet käyttöön aiemmin sen ollessa kiinni crm:ssä jota yrityksellä ei ole (vai muistanko väärin). Pääsee testailemaan.

Siirtonappia täälläkin odotellaan kovasti, ettei nyt vain tarvitse tehdä käsin :smileygrin:

Hei Maarit,

Tuon muutoksen teimme jo että Sopimuslaskutus näkyy kaikille myyntireskontran käyttäjille. Siirtonappi on tosiaan hieman myöhässä, mutta joulukuun aikana se on tarkoitus vielä saada julkaistua.

CHAMPION ***

Kyllä nämä asiat kannattaisi miettiä ennen kun lähtee uudistuksia tekemään. Kustannuspaikka on aika olennainen tieto, toivottavasti tulee pian sopimuslaskutukseen, kun yrityksiin joissa ei ole ollut toistuvaislasku ennen käytössä ei voi enää niitä luoda ja näin ollen joutuu uudet toistuvat laskut tekemään puutteellisella sopimuslaskutuksella ja kustannuspaikkatiedot joutuu sitten käydä mitä ilmeisimmin lisäämässä käsin laskujen muodostumisen jälkeen. Toistuvaislaskutus osoittaa paremmuutensa jo ainakin tuossa, koska siinä oli olemassaoleva lasku pohjana uusille muodostuville laskuille, tässä kun ne laskut muodostuvat annettujen tietojen perusteella ja kun kaikkia tietoja ei voi edes määritellä tällä hetkellä niin ei voi kovin hyvää arvosanaa antaa. Tässä olisi ollut kätevää se, että olisitte pitäneet toistuvaislaskutuksen toimivana ominaisuutena niin kauan kunnes on varmistettu että sopimuslaskutus ajaa samalla tavalla asiansa kuin sopimuslaskutus.

Hei kaikki!

Toistuvaislaskutuksen korvaaminen sopimuslaskutuksella on saanut jatkoa tämänpäiväisessä julkaisussamme: . Jatkamme tämän parissa vielä ensi vuoden puolella, ja seuraavaksi sopimuslaskutusta parannetaan lisäämällä palvelukorikohtaiset toimitusosoitteet ja laskentakohteet.

CONTRIBUTOR *

Milloin toistuvaislaskutuksen siirtopainike sopimuslaskutukseen on käytössä? Aika alkaa käydä vähiin, jos määräpäivä 30.4.2018 pysyy voimassa.

Hei Toni,

Meillä on ollut tässä ylimääräisiä viivästyksiä ja emme ole ehtineet vielä tehdä kaikkea tähän liittyvää valmiiksi. Julkaisu tapahtunee parin viikon kuluttua. Katsomme samalla tuon määräpäivän uudestaan, eli voimme joustaa siinä koska viivästys on meistä johtuvaa.

CONTRIBUTOR *

Hei,

Edelleen odotellaan sitä siirtopainiketta - tai edes selkeitä ohjeistuksia esimerkkien kera. Onko tiedossa uutta aikataulua, koska tuo siirtopainike saataisiin käyttöön?

Anonymous
Ei sovellu

Heippa,

Edelleen odotellaan siirtopainiketta... Olen samaa mieltä Jaanan kanssa, että selkeämmät ohjeetkin kaivattaisiin. Jos toistuvaislaskutus poistuu 30.4. ei kauheasti aikaa jää siirtämiseen ja tarkisteluun, kun ei ennen tuota sopimuslaskutusta ole käyttänyt.

CHAMPION *

missä vaiheessa siirtonappi on tänään 3.4.18?  Onnistuuko siirto, nappia painamalla sopimuslaskutukseen?

CHAMPION *

Tätä samaa lupausta laulettiin Severan uuden version kanssa pari vuotta. Mahdottomia ei saa luvata.

Hei Jukka ja muut,

Meillä on valitettavasti ollut huomattavasti enemmän työtä muutamien muutosten kanssa mitä olemme joutuneet tekemään sopimuslaskutukseen liittyen. Tästä syystä myös tämän julkaisu on viivästynyt. Nyt näyttää siltä että kaikki parannukset joita olemme sopimuslaskutukseen tehneet saadaan julkaistua tässä huhtikuun aikana. Siirtonappi jää kuitenkin vielä odottamaan ja näin ollen myös tuo siirtymäaika tulee venymään kesän yli. Kerromme tästä tarkemmin kun aikataulu tälle varmistuu. Ja tässä vaiheessa myös pahoittelut tästä aikataulujen venymisestä aiheutuneesta vaivasta.

Tästä huolimatta kaikki uusi laskutus jossa voidaan hyödyntää laskujen toistuvuutta, suositellaan tehtäväksi sopimulaskutuksen puolelle. Näin siirtymää alkaa pikkuhiljaa jo tapahtumaan ja samalla sopimuslaskutuksen käyttö tulee tutummaksi. Ohjeistus löytyy täältä ja muokkaamme sitä aina kun teemme päivityksiä Sopimuslaskutus – Netvisor tukiportaali .

Muutokset ja joita olemme tuomassa sopimuslaskutukseen lyhyesti:

- Palvelukorikohtaisesti asetettava valuutta, eli jatkossa myös laskutus ulkomaille onnistuu

- Palvelukorissa on mahdollista asettaa tuotekortilta poikkeavat laskentakohteet

- Mahdollisuus määritellä palvelukorissa asiakaskohtainen toimipaikka

- Myyntilaskujen lähetys automaattisesti ilman CRM-osiota

- Selkeytystä siihen miten annetut päivämääräasetukset näkyvät muodostettavilla laskuilla

CHAMPION *

Kiitos siirtymäajan jatkamisesta siihen saakka, kunnes nuo mainitsemasi sopimuslaskutuksesta puuttuvat oleelliset toiminnallisuudet on saatu lisättyä.

Tulevaan toistuvaislaskutus > sopimuslaskutus -siirtopainikkeeseen pari kysymystä: voiko toistuvaislaskupohjia siirtää olemassa olevaan palvelukoriin, vai muodostuuko niistä kokonaan uusi palvelukori? Jos yrityksessä ryhdytään uusien sopimusten kanssa nyt käyttämään sopimuslaskutusta ja vanhempien sopimusten kohdalla odotetaan siirtopainiketta, olisi suht. tärkeää, että pohjien siirrossa voisi tuon valinnan tehdä.

Toistuvaislaskutus kopioi laskun tiedot ja kopioitavalla laskulla voi olla tuoterivien seassa erillinen kommenttikenttä. Tällaista kenttää ei pystytä määrittelemään sopimuslaskutukseen. Miten tuleva toistuvaislaskutus-sopimuslaskutus-siirto huomioi tämän?

Hei Kuisma,

Toistuvaislaskupohjan konvertointi sopimuslaskutukseen muodostaa aina uuden palvelukorin, ja nimenomaan sellaisen korin, jossa tuotteet ja asiakkaat ovat korin "etusivulla", eikä välilehdellä "Asiakaskohtainen tuotelaskutus". Etusivulla myös kommenttirivin lisääminen on mahdollista, ja toistuvaispohjalla olevat kommenttirivit siirtyvät sinne.

CHAMPION *

Hei Laura,

Jos oikein ymmärsin, niin ei tule lainkaan mahdolliseksi siirtää toistuvaislaskutuksesta aineistoa sopimuslaskutuksen "asiakaskohtainen tuotelaskutus" -näkymään? Miten suosittelisitte toimintamalliksi tilanteessa, jossa juuri tällaiselle on tarvetta?

Hei Kuisma!

Tuossa tilanteessa sopimuslaskukorit tulee muodostaa manuaalisesti: palvelukorien muodostaminen asiakaskohtaisen tuotelaskutuksen puolelle ei valitettavasti onnistu ongelmitta. Toisaalta, mikäli yrityksessä on käytössä  toistuvaispohjia joissa on useita asiakkaita samalla pohjalla, muodostuvat tuotteet, hinnat ja riviselitteet samanlaisina kaikille toistuvaispohjasta luoduille laskuille tälläkin hetkellä.

CHAMPION **

Vaikuttaa nyt täältä katsoen siltä, että nykykoodarit eivät enää tee vuokaavio harjoituksia riittävällä tarkkuudella eli siis näitä iterointi kierroksia tai sitten ne tehdään ylimalkaisesti, mentaliteetillä "kyllä käyttäjät hoitaa ICT suunnittelun ja iteroinnin". Toki koodauksessa ennenkin tehtiin mokia mutta yleensä ne eivät olleet ihan näin perustavanlaatuisia virheitä. Voihan olla myös niin, että ylempi taho / suuret pelurit ovat vaatineet ao. muutoksia???

CONTRIBUTOR *

Miten saan vakioviitteen sopimuslaskuille?

Hei Marjukka,

Korjaus alkuperäiseen vastaukseeni. Viitenumeroiden muodostus sopimuslaskutuksessa toimii samoin kuten uuden laskun luomisessa muutenkin.

- Vakioviitteen saa sopimuslaskulle, kun lisää vakioviitteen sopimuslaskutettavan asiakkaan tietoihin. Kenttä löytyy asiakaskortin "Lisätietojen muokkaus"-välilehdeltä.

- Jos asiakkaalle on asetettu factoring-tili, niin viite muodostetaan ko. factoring-yhtiön viitekäsittelyn mukaisesti. Factoring-viite yliajaa vakioviitteen, eli jos asiakkaalla on sekä vakioviite että factoring-tili, muodostetaan laskulle factoring-viite.

CONTRIBUTOR *

Hei!

Kiitos tiedosta.

Meille olisi tärkeää saada vakioviite käyttöön. Kannattaako vielä laskut

siis tehdä toistuvaislaskutuksen kautta, vai millä aikataululla

vakiovitteen saa käyttöön sopimuslaskutuksen puolelle?

Terveisin

Marjukka Jokinen

On 2018-04-18 12:43, laura.sainio wrote:

VISMA SOLUTIONS COMMUNITY

TOISTUVAISLASKU POISTUU - KORVAAJANA SOPIMUSLASKUTUS

uusi kommentti henkilöltä Laura Sainio - Näytä kaikki tämän

blogiviestin kommentit

Hei Marjukka,

Kuten yllä totesin, niin minulle kävi asiaa tarkistaessani erhe, ja annoin virheellistä tietoa. Pahoitteluni tästä!

Jos vakioviite on asiakkaan taakse asetettu, käytetään sitä sopimuslaskutuksen kautta muodostuvilla laskuilla.

CONTRIBUTOR ***

Moi!

Onko mitään tietoa aikatauluista, esim. milloin siirtonappi toistuvais-/sopimuslaskutuksen välille palaa takaisin?

Hei Maarit,

Tarkoituksemme on tässä kesän aikana viimeistellä näitä roikkumaan jääneitä muutoksia. Tämän tarkemmin en pysty aikataulusta vielä kertomaan. Mikäli asiakkaalle on tarve tehdä uusia pohjia, niin nämä suositellaan tehtävän sopimuslaskutuksen puolelle.

CONTRIBUTOR *

Hei!

Voisiko toistuvaislaskutuspohjien lisäämisen ja muokkaamisen palauttaa käyttöön niin kauaksi aikaa kuin on mahdollista tehdä siirrot sopimuslaskutukseen?

Hei Kaisa,

Muokkaus ja lisäys onnistuu niillä asiakkailla joilla on ollut olemassa olevia toistuvaislaskupohjia. Koska tiedämme että toistuvaislaskutuksessa on  tiettyjä puutteita / ongelmia, niin emme sen takia halua lisätä konvertoitavaa laskumassaa turhaan ja siksi uudet asiakkaat eivät tuota palvelua saa otettua käyttöön.

CONTRIBUTOR *

Hei!

Onko toistuvaispohjien lisäykselle joku toinen tapa, koska uusien toistuvaislaskupohjien lisäys myyntilaskun kautta ei onnistu - laskulla ei ole enää pudotusvalikossa kohtaa ”ota toistuvaislaskun pohjaksi”!

Tämä hidastaa tällä hetkellä laskujen tekemistä todella paljon.

Onko sopimuslaskutuksen käyttöönoton aikataulusta tietoa?

Onko tulossa parempaa ohjeistusta/koulutusta sopimuslaskutuksesta?

Tällä hetkellä olemassa olevat ohjeet ovat puutteelliset! Mikä merkitys on esim palvelukorilla? Mikä hyöty saadaan, jos useita asiakkaita liitetään samaan palvelukoriin?

Hei Kaisa,

Jos yritykseen on luotu toistuvaislaskuja aiemmin, pääsee uusia pohjia muodostamaan myynnin valikosta "Toistuvaislaskutus" ja siitä avautuu sivu, jolta pohjan pääsee muodostamaan. Suositeltavaa kuitenkin on, että mikäli uuden pohjan voi luoda sopimuslaskutuksen puolelle, niin se tehtäisiin sinne.

Aikatauluun ei ole tarkennusta antaa.

Ohjeistus päivitetään kun sopimuslaskutuksen muutokset saadaan julkaistua. Mikäli palvelun nykyohjeistuksessa / käytössä on haasteita, niin voit tehdä tukipyynnön ongelmaksi kokemastasi aiheesta ja tukemme vastaa siihen.

Palvelukori on periaatteessa vastaava kuin toistuvaislaskupohja. Hyödyt riippuvat siitä millaista laskutusta ollaan muodostamassa, mutta jos myyt esimerkiksi jotain kk-maksullista palvelua, niin voit asettaa hinnan asiakaskohtaisesti samalle palvelukorille.

CONTRIBUTOR *

Hei!

Kiitos viestistäsi. Olen lomalla 2.7.-15.7.2018 välisen ajan. Palailen asiaan palattuani toimistolle.

Viestit eivät välity eteenpäin.

Kiireellisissä isännöintiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä

isannointi@hulkkonenconsulting.fi

Tilitoimiston asioissa voi olla yhteydessä

tilit@hulkkonenconsulting.fi

CONTRIBUTOR *

Kysymys: Ei kai toistuvaislaskutus voi mitenkään loppua kahden viikon päästä? 

 

En ole jaksanut siirtää pohjia sopimuslaskutukseen, koska enimmäkseenhän siellä on esillä vain tuo tälläkin hetkellä näkyvä virheilmoitus:

 

"Toistuvaislaskupohjien siirto sopimuslaskutuksen palvelukoreiksi on toistaiseksi estetty siirrossa havaitun virheen takia. Palautamme siirtopainikkeen kun vika on korjattu."

 

Eli ette kai te nyt todellakaan aio lakkauttaa toistuvaislaskutusta, ennen kuin saatte tuon siirron jotenkin vakaasti toimimaan? Tästähän on jäänyt vain kuva, että ei noita kannata siirtää, koska painike ei toimi (välillä luulette, että toimii, sitten löytyy uusi virhe ja em. virheilmoitus palaa agendalle). 

 

Mikä aikataulu asiassa oikeasti on? 

 

CONTRIBUTOR *

Palvelukorin valuutta

Onko tästä infoa/tietoa koska olisi tulossa mahdollisuus asettaa palvelukorin valuutta?

CONTRIBUTOR ***

Tässä nyt on odotettu mont avuotta korjauksia toistuvaislaskutukseen tai sopimuslaskutukseen.

Mikä on tilannevaluutan kanssa spoimuskoreissa ja myös laskentakohteiden käytön osalta.

 

Lukee toistuvaislaskutuksessa että se poistuu 2019 mutta olisi hyvä saada aikataulun - TAAS. Itse jään eläkkeelle ja työt pitäsii siirtää

mutta kun en tiedä missä mennään näitten kanssa?
christel

(updated by Jani Korhola VISMA ‎06-02-2020 15:51 )

Hei Christel ja PirkkaSuksi,

 

Sopimuslaskutukseen on tehty 2019 aikana paljon korjauksia sekä parannuksia liittyen laskentakohteisiin ja valuuttakäsittelyyn. Ohessa julkaisutiedotteemme aiheesta silloin kun isoimmat muutokset tehtiin. 

https://community.visma.com/t5/Netvisor-uutiset/Viikkopaivitys-11-7-2019-julkaisutiedote/ba-p/233290

 

Toistuvaislaskutuksen alasajon osalta suunnitelmat ovat vielä aikataulun osalta avoinna.

CONTRIBUTOR *

Hei, saatteko toistuvaislaskut ajettu sopimuslaskuiksi? Voisi jopa maksaa sellaisesta palveluksesta. 

CONTRIBUTOR *

Minä oon 44 v ja aika varma siitä että minäkin jään eläkkeelle ennen kuin tämä homma toteutuu. 

Hei Ilkka ja Kim,

 

Pitää paikkansa että hieman on tämä konversio jäänyt paitsioon muiden töiden takia. Jatkamme tämän parissa taas syyskuussa ja silloin siis katsotaan että mitä tämän konversion kanssa lopulta käy. Eli lähdemmekö sitä toteuttamaan ja jos lähdemme, niin missä laajuudessa ja onko se sellainen mitä teemme itse taustalla vai tuleeko se asiakkaille käytettäväksi.

 

Sen tiedämme jo nyt, että toistuvaislaskutusta on käytetty niin monella eri tavalla, että kaikkiin eri kombinaatioihin emme edes yritä mahdollistaa konversiota. Eli mitä monimutkaisempi toistuvaislaskupohja, niin sitä vahvemmin suosittelen että sopimuslaskutukseen luodaan näille uudet palvelukorit käsin.

 

Palaan siis tähän syyskuun aikana.

Hei,

 

Otimme tämän taas työpöydälle ja katsoimme että toistuvaislaskutusta käyttää vielä noin 250 yritystä joilla on sitten vaihteleva määrä toistuvaislaskupohjia. Yksittäisten pohjien (alle 10) tuskin kannattaa odotella konversionappia, mutta isommissa määrissä siitä on varmasti apua.

 

Pari huomiota konversionapin toimintaan liittyen:

- Mikäli laskupohjan ja veloitettavan tuotteen tai asiakkaan verokäsittelyissä on eroja, niin näissä emme hyvin todennäköisesti pysty sanomaan varmasti että konversion jälkeiset laskut muodostuvat oikein. Näissä tapauksissa emme tee konversiota, vaan ilmoitamme asiasta käyttäjälle ja pyydämme käyttäjää korjaamaan tiedot ennen kuin konversio voidaan tehdä. Toinen vaihtoehto on näissä tehdä siirto käsin luomalla palvelukorit itse.

- Samaa haastetta on toimitustavan ja toimitusehdon kanssa jos pohja ja asiakkaan oletus eroavat toisistaan, mutta näissä aiheutuvan haitan koko on pienempi.

 

Jatkamme tämän parissa tarkennan tuon konversion aikataulua / ohjeita / mahdollisia puutteita lokakuun aikana.

Päivitys yllä olevaan.

 

Niille asiakkaille joilla on 10 tai alle toistuvaislaskupohjaa, tulee käyttöliittymässä kehoitus siirtyä sopimuslaskutuksen käyttäjäksi. Katsotaan miten aikataulun kanssa käy, mutta pyrimme saamaan suurempia massoja varten konversiotyökalun käyttöön tammikuussa 2021. Edellisen kommentin rajoitteet ovat toki edelleen valideja.