peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 2.10.2020 - julkaisutiedote

tekijä Marja-Liisa Lohtander (Päivitetty ‎02-10-2020 14:27 tekijä Marja-Liisa Lohtander VISMA )

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset:

 

Myynti

  • Lisäsimme uusia tietoja myyntilaskulistauksista ja avoimista tarjouksista, sekä avoimista myyntitilauksista ladattaviin Exceleihin. Myyntilaskuja sisältäviin Exceleihin tulee uusina tietoina laskutusmaa ja tieto laskun jaksotuksesta. Avoimia tarjouksia ja tilauksia sisältäviin Exceleihin puolestaan tulee uutena tietona Intrum Riski-indikaattoria käyttäville yrityksille tieto asiakkaan maksuvalmiudesta.
  • Lisäsimme tuen viivakoodinlukijan käytölle myyntilaskulle, myyntitilaukselle ja tarjoukselle. Jokaisesta mainitusta näkymästä löytyy uusi toimintopainike "Muut rivitoiminnot" jonka alta löytyvät toiminnot "Lisää laskutuslisät", "Lisää laskurivit tuoteluettelosta" ja "Lisää laskurivit viivakoodinlukijalla". Lisää laskurivit viivakoodinlukijalla avaa modaalin, jonka kautta viivakoodinlukijalla lisätyt tuotteet voidaan tallentaa laskulle.

 

Palkat

  • Poistimme m.netvisor.fi -sivuston käytöstä. Muutoksen myötä mobiililaitteilla avattavat työajankirjauksen turvalinkit avautuvat samaan Netvisorin täysversioon kuin tietokoneella avattaessakin. Täysversio ei ole suunniteltu mobiililaitteella käytettäväksi, joten suosittelemme turvalinkin sijaan lataamaan Netvisorin mobiilisovelluksen: Lataa nyt Netvisorin mobiilisovellus

 

Veroilmoittaminen

  • Korjasimme tilanteen, jossa tuloveroilmoituksen mukana lähetettävän pdf-muotoisen liitteen Liitetietotyyppi aiheutti "ääkkösongelman" lähetyksessä.

 

Mobiili

  • Netvisorin mobiilioptimoitu sivusto on poistunut käytöstä. Suosittelemme kirjaamaan työajan ja matkalaskut sekä tarkastamaan yrityksen liiketoiminnan raportit Netvisor -mobiilisovelluksella. Mobiilioptioidun sivun poistumisesta voi lukea lisää: m.netvisor.fi mobiilioptimoitu sivusto poistuu käytöstä

 

Käyttöoikeudet

  • Mahdollistimme ulkomaalaisille käyttäjille ostolaskujen, palkkojen ja tilisiirtojen maksamisen. Aiemmin mikäli käyttäjän maakoodi oli jokin muu kuin Suomen maakoodi, ostoreskontraoikeuksista ei ollut mahdollista valita kyseisiä maksajaoikeuksia.

 

Store -tuotteet

  • Korjasimme virheen, jonka vuoksi 4Straction Store -tuote ei tietyssä tilanteessa irtisanoutunut ajallaan palvelun irtisanomisen jälkeen.
  • Mahdollistimme Visma Perintäpalvelun pois kytkemisen Storessa.