peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Viikkopäivitys 2.3.2017 - julkaisutiedote

Viikkopäivityksessä julkaistiin seuraavat uudistukset ja parannukset:

Tilisiirrot ja viranomaisilmoittaminen

  • Tilisiirtolomakkeelle ja verotilinäkymään lisätty tuki RF-viitteelle

Sähköinen allekirjoitus

  • Lisättiin ​1.3.2017 alkaen sähköinen allekirjoitus käyttöön.

CRM

  • 28.2.2017 julkaistiin korjauspäivitys edellisen viikkopäivityksen jälkeen havaittu ongelma, jossa CRM-tehtävän kommentille lisätyn liitteen tallennus epäonnistui.

Muutokset Netvisorin palvelulaskutukseen

  • Ostotilaus ja viestintäpalvelu on yhdistetty. Tämän yhteydessä ostotilauspalvelu on avattu kaikille yrityksille, jotka ovat aiemmin käyttäneet viestintäpalvelua.
  • Kuluttajaverkkolaskutuksen laskuttaja- ja vastaanottoilmoitukset aiheuttavat jatkossa hinnaston mukaisen veloituksen.
  • Myyntilaskun lähettämisestä sähköpostitse peritään jatkossa hinnaston mukainen veloitus. Laskujen mukana ei enää lähetetä Netvisor-palvelun mainosta.
  • Ohjelmistointegraatiot, joissa tuodaan liitteellisiä tositteita:
    • Tositteen liite veloitetaan jatkossa eScan-tapahtumamaksuna. Ennen tapahtumamaksulajina oli "Verkkolaskun vastaanotto"
  • Yrityksiltä, jotka käyttävät maksuttoman, Visman sisäisen integraation lisäksi jotain muuta ulkopuolista integraatiota peritään jatkossa ohjelmistorajapintamaksu hinnaston mukaisesti.
4 Kommentit
CHAMPION ***

Hei

Olisiko ihan mahdoton tehtävä, lisätä RF-viitteiden tuki myös ostoreskontraan uuden laskun syöttöön. Logiikka vähän tökkii, kun toisessa paikassa nuo toimivat ja toisessa ei.

Hei Teemu,

Tuomme RF-viitteen ostolaskulle myöhemmin. Teimme tässä viikkopäivityksessä vain välttämättömät muutokset palvelun sujuvan käytön takaamiseksi.

CHAMPION **

Milloinkahan tuo myöhemmin on? Näitä RF-viitteitä käyttää muutkin kuin verottaja joten olisi tosi kiva saada ne toimitaan myös ostolaskuilla.

Moi Taina,

RF-viitteen voi tälläkin hetkellä syöttää ostolaskun viestikenttään, se poimitaan sieltä automatiikalla maksuaineistoon oikeaan paikkaan. Tämä toiminto on ollut tällainen jo pitkään.