peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 2.4.2020 - julkaisutiedote

tekijä Marja-Liisa Lohtander (Päivitetty ‎02-04-2020 16:31 tekijä Marja-Liisa Lohtander VISMA )

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Palkat

  • Lisäsimme Palkansaajan perustietoihin mahdollisuuden estää tietojen siirtäminen Eazybreakille palkansaajakohtaisesti. Valinta löytyy Palkansaajan tiedoista kohdasta Henkilötietojen käsittely.
  • Korjasimme Tulorekisteriin valmistautuminen -widgetistä "Lähettämättömiä palkkatietoilmoituksia" -viestistä pois lähettämättömät Erillisilmoitukset.

 

Konsernit

  • Korjasimme kirjanpidon konserniraporteilla olevien pikalinkkien toiminnan. Toiminto “Tallenna raportti pikalinkiksi” toimii nyt myös sen jälkeen kun “Näytä konsernin rakenne” -näkymässä on tehty muutoksia. 
  • Korjasimme konserniraporteilla olevaa porautumisominaisuutta toimimaan paremmin myös konsernin eliminointiyhtiön lukuihin porauduttaessa. Aiemmin, mikäli oli ensin porauduttu jonkin tytäryhtiön lukuihin ja vaihdettu aktiivista yritystä ja palattu sieltä selaimen paluu -toiminnolla takaisin konserniraportille, ei tämän jälkeen konsernin eliminointiyhtiön lukuihin porauduttaessa tullut näkyville eliminointiyhtiön luvut. 

 

Ohjelmistorajapinta

  • Korjasimme workday.nv -resurssiin rajapinnan virheilmoitusta koskien kirjauslajia. Aiemmin virheviestissä viitattiin virheellisesti palkkalajiin. Nyt virheviestissä ilmoitetaan selkeämmin, että tiedon muoto on virheellinen ja ettei kirjauslajia löydy annetulla kohdistustiedolla. 

 

Yleiset

  • Korjasimme Yrittäjäpalkka -widgetin rahamääräisten summien rivityksessä olleen ongelman liittyen tuhaterottimeen. 
  • Korjasimme virheen, joka aiheutti Storessa näkyvien lisäpalveluiden tuplaantumisen kun vanhan hinnoittelumallin asiakas vaihtoi Palkat -pakettiin.