peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Viikkopäivitys 21.2.2019 - julkaisutiedote

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Yleinen

Palkat

  • Korjasimme palkkalaskelmarivin muokkausnäkymässä näytettävä takaisinperintään kohdistuvan ennakonpidätyksen määrän desimaaliongelmat
  • Korjasimme palkkatietoilmoituksen muokkauksessa takaisinperintään kohdistuvan ennakonpidätyksen määrän 
  • Korjasimme maksupäivärajausta kohdistettaessa takaisinperintää palkkalaskelmalle (aiemmin ei sallinut kohdistamista 1.1.2019 maksetuille laskelmille)

Työaika

  • Lisäsimme mahdollisuuden asettaa työajankirjauksessa kirjauksen tilan heti riviä lisättäessä. Vaihtoehtoina: Avoin / Kuitattu. Oletusvalintana on kuitattu.

Konsernit

  • Korjasimme virheen, jonka seurauksena konsernin yrityksiä ei pystynyt valitsemaan alasvetovalikosta asiakas- ja toimittajakorteilla eikä eliminointiyhtiön eliminointinäkymästä.

Myynti

  • Korjasimme Laskujen perintä -hausta ongelman, jonka seurauksena pitkällä laskunumerolla hakeminen aiheutti ohjelmavirheen.
10 Kommentit
CONTRIBUTOR **

"Lisäsimme mahdollisuuden asettaa työajankirjauksessa kirjauksen tilan heti riviä lisättäessä. Vaihtoehtoina: Avoin / Kuitattu. Oletusvalintana on kuitattu."

Meille taas entinen toimintamalli olisi ollut toivottavampi eli toivoisimme oletuksen olevan edelleen Avoin. En löytänyt kohtaa, missä olisin itse pystynyt tämän oletusvalinnan vaihtamaan. Onko se mahdollista ja mistä kohtaa vai voitteko ainoastaan te tehdä sen? Jos onnistuu ainoastaan teiltä, niin sitten toivon tämän jatkokehityslistalle.

Hei Carita!

 

Tulemme tekemään tähän muutoksen, mutta kysymys: miksi Avoin- tila on teidän toimintamallissanne parempi? 

  • Onko syy se, että kuitattua tuntia ei helposti pääse korjaamaan selainversiossa tunteja syötettäessä?
  • Vai onko nimenomaan tarve sille, että tunnit olisivat johonkin tiettyyn päivään asti avoimia, ja työntekijä kuittaisi tuntinsa tiettynä päivänä?

terveisin

LauraS / Netvisor tuotekehitys

CONTRIBUTOR *

Hei,

Onko valuuttalaskujen tuontiin tulossa uudistuksia/parannuksia?

CONTRIBUTOR **

Hei Laura,

Kyllä, nimenomaan tuon ensimmäisen takia eli tuntien korjauksen vuoksi. Itse asiassa emme tarvitsisi lainkaan status-kenttää, koska palkanmaksu hoidetaan toisen järjestelmän kautta.

 

Terveisin,

Carita

Hei Artturi,

 

Minkälaista kehitystä sinulla olisi toiveena noiden valuuttalaskujen osalta?

CONTRIBUTOR *

Hei,

Valuuttalaskun tiliöinti rajapinnan kautta pitäisi saada toimimaan.

CONTRIBUTOR *

Tarkennukseksi siis, että tällähän hetkellä rivisummat pitää tuoda euroina valuuttalaskua tiliöitäessä rajapinnan kautta ja tämä aiheuttaa erinäisiä ongelmia. 

Hei Artturi,

 

Meillä on työlistalla tuon mahdollistaminen ostolaskulle. Tarkkaa arviota en osaa sanoa, mutta tässä kevään aikana tuo olisi tarkoitus saada tehtyä. Muutkin asiakkaat ovat tätä kyselleet.

Hei,

 

Koen myös hankalaksi, että tunnit tallentuvat oletuksena statuksella "kuitattu". Kirjaan monesti tunnit seuraavana päivänä tai jo kuluvana päivänä, en kerralla koko palkkakauden tunteja. Nyt status täytyy muistaa klikata avoimeksi, jos ei halua tuntien lähtevän ripotellen eteenpäin. Siten tämä olisi hyvä: "Vai onko nimenomaan tarve sille, että tunnit olisivat johonkin tiettyyn päivään asti avoimia, ja työntekijä kuittaisi tuntinsa tiettynä päivänä?".

 

Toinen huomio tästä: nyt jos laittaa tuntimääräksi jonkin muun kuin 8, niin korjaa oletuksena 8 tunniksi siinä vaiheessa, kun muuttaa statuksen kuitatusta avoimeksi. Tuntimäärä on huomattava korjata uudelleen tämän jälkeen.

Hei Suvi-Päivi!

 

Olemme tekemässä tähän muutoksen siten, että oletuksena työaika kirjataan tilaan "avoin" ja jo kuitattua työaikakirjausta voi tarvittaessa muokata. Muutos julkaistaan lähiviikkoina.