peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 22.6.2016 - julkaisutiedote

Laura Sainio

Viikkopäivityksessä julkaistut muutokset ja parannukset:

Netvisor Fresh

  • Netvisor muistaa nyt käyttäjän valinnat käyttöliittymän ulkoasun osalta. Mikäli kytket uuden käyttöliittymän käyttöösi, pääset suoraan uuteen käyttöliittymään myös seuraavalla kirjautumiskerralla.
  • Velvoitteet -widgetin osioiden nimeämistä ja ohjauksia on parannettu niin, että ilmoitusriviä klikatessaan käyttäjä ohjataan juuri siihen Netvisorin näkymään jossa jatkotoimenpiteet kyseiselle ilmoitukselle tehdään. Lisätietoa uudistuksista löydät tästä artikkelista: https://community.vismasolutions.com/docs/DOC-2406

Raportointi

  • Kohdelaskennan raportille "Kohdelaskentataulukko tuloslaskelmamuodossa" on tuotu mahdollisuus hakea vertailutiedot itse haluamaltaan ajanjaksolta entisten tilikausi- ja kuukausivalintojen ohella. Samalla raportin sarakkeiden nimeämistä on päivitetty ja yhtenäistetty.

Varastonhallinta

  • Korjattu valmistuskirjauksen yhteydessä olevan koostetuotteen hinnan laskennan virhe. Virhe saattoi esiintyä tilanteessa, jossa asiakkaalla on varastonarvostusmenetelmänä FIFO ja käytössä koostetuote, jonka alituotteiden yksikköhinta oli alle 1.

Netvisor-Severa -liittymä

  • Parannettu asiakastietojen siirtoa niin, että jatkossa Severan asiakastietojen sähköpostiosoite tuodaan kontaktisähköposti-kentän ohella myös sähköpostilaskutusosoite-kenttään Netvisorin asiakaskortille. Tämä sujuvoittaa käyttöä mikäli laskut halutaan lähettää Netvisorista sähköpostitse.

Tietojen tuonti

Tietojen tuonnin "Lasku/SuoritusXML"-toimintoa on laajennettu niin, että sillä on nyt mahdollista tuoda laskentakohdeotsikoita ja laskentakohteita finvoice-muotoisen laskutiedoston mukana kentistä RowDefinitionHeaderText ja RowDefinitionValue. Laajennos on käytössä vain rajatulla asiakasjoukolla, eikä ole asiakkaan itsensä päälle kytkettävissä. Mikäli haluatte ominaisuuden käyttöönne, ottakaa yhteyttä Netvisorin asiakaspalveluun.