peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 24.9.2020 - julkaisutiedote

tekijä Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset:

 

Myynti

 • Päivitimme myyntilaskun Finvoice -sanomalle elementtiin "VatSpecificationDetails" (ALV erittely) ALV -tiedon myös niistä tuotteista, joilla ALV-kanta on nolla. Eli jatkossa verkkolaskun mukana menee ALV-tiedot myös vaikka alv on 0 %.
 • Muutimme myyntilaskusta muodostuvan tositteen maatiedon perusteeksi myyntilaskun laskutustiedoista löytyvän maan. Ennen maatietona käytettiin asiakkaan yhteystiedoista löytyvää maata. Myös myyntilaskun ALV-tietojen (laskusummat ja laskurivit) maatiedon perusteeksi muutettiin vastaavalla tavalla myyntilaskun laskutustiedoista löytyvä maa.
 • Päivitimme myyntilaskun tilan päivittymään erääntyneeksi vasta eräpäivää seuraavana päivänä. Laskun tilana säilyy siis avoin vielä eräpäivän ajan.

 

Ostot

 • Lisäsimme ostolaskujen automaattiseen käsittelyyn mahdollisuuden laskurivien vyöryttämiseen.
 • Lisäsimme ostolaskujen automaattisen käsittelyyn myös mahdollisuuden koko laskun sekä valittujen laskurivien jaksottamiseen.

 

Palkat

 • Lisäsimme mahdollisuuden kirjata työaikatapahtuma vuorokauden vaihteen yli silloin, kun käytetään työajankirjaamista kellonajoittain. Kun kirjauksen kellonajat annetaan niin, että lopettamisaika on ennen aloitusaikaa, niin kirjaus tulkitaan tapahtuneen vuorokauden vaihteen yli. Vuorokauden vaihteen yli annettu työaikakirjaus jaetaan kahdeksi eri kirjausriviksi, kun lopetusaika on merkitty. Jos molemmille tapahtumille halutaan antaa sama Selite, Laskentakohde tai Asiakas, tulee nämä tiedot merkitä ennen kuin annetaan päättymisaika. Myös mahdollinen tauko tulee merkitä ennen päättymisajan merkitsemistä. Tauko kirjataan sille päivälle mistä työvuoro alkaa.
 • Lisäsimme Palkanlaskija -roolin omaavalle käyttäjälle mahdollisuuden poistaa Netboxi -viesti. Netboxi-viesti pitää ensin arkistoina, minkä jälkeen se voidaan poistaa. Poista -toiminto koskee kyseessä olevaa viestiä ja sen mahdollisia liitteitä. Poistetun viestin palauttaminen ei ole mahdollista. Aikaisemmin Netboxi -viesteistä on ollut mahdollista poistaa vain liitteet, nyt poistaminen koskee myös kirjoitettua viestitekstiä.

 

Kirjanpito

 • Korjasimme Tilisaldot -raportilla ilmenneen ongelman, joka esiintyi joissakin tilanteissa valittaessa avautuneelta raportilta laskentakohteita. 

 

Ohjelmistorajapinta

 • Päivitimme rajapinnan myyntitilauksia noutavan resurssin ‘salesinvoicelist.nv’ palauttamaan tilausten tilat todellisen tilanteen mukaisesti. Lisäksi samalla resurssilla voi nyt rajata tuloksena noudettavaa tilaus- tai laskujoukkoa dokumentin tilan mukaan käyttämällä parametria "invoicestatus".
 • Päivitimme budjetin noudon resurssin, accountingbudgetyearbudget.nv, toimintaa ei ALV-verovelvollista toimintaa harjoittavien yritysten osalta siten, että budjettirivit käsitellään aina ALV 0 %. Aiemmin tilanteissa, joissa budjetin luonnin jälkeen yritys oli asetettu ei alv-verovelvolliseksi, budjetin nouto ei toiminut virheellisen alv-määrittelyn johdosta. 

 

Käyttöoikeudet

 • Lisäsimme käyttöoikeuksien kopiointityökaluun tilitoimiston pääkäyttäjille mahdollisuuden kopioida Tilintarkastaja -rooli.

 

Tehtävät

 • Lisäsimme Tehtävät -osion Projektit ja kampanjat -näkymään mahdollisuuden ladata tiedot csv -tiedostona. 

 

Laajennokset

 • Lisäsimme Intrum Riski-indikaattoria käyttäville yrityksille mahdollisuuden asiakas- ja toimittajakohtaiseen Intrum Pikaluottosuosituksen ostoon. Kun kyseinen palvelu on käytössä, tulee Asiakkaan yleisnäkymän yläosaan tietoa asiakkaan maksuvalmiudesta ja tästä voi myös ostaa kattavamman Pikaluottosuosituksen, joka sisältää seuraavat tiedot:
  • maksuviiveet: perinnässä olevat laskut, tuorein tieto yrityksen heikentyneestä maksukyvystä
  • maksuhäiriöt: tratat, yksipuoliset tuomiot, konkurssi- ja saneerausmerkinnät
  • yrityksen perustiedot sekä rekisteritiedot, vastuuhenkilöt ja nimenkirjoitusoikeudet sekä 
  • maksutapaan perustuva suositus: hyväksytty, vakuus tai käteinen.

          Raportin hinta on 9,00 euroa (alv 0 %) ja se laskutetaan Netvisorin kuukausilaskutuksen yhteydessä.            Raportti on ostettavissa vastaavasti toimittajatietojen näkymästä. Pikaluottosuosituksen                              dokumentti tallennetaan asiakkaan / toimittajan liitetiedostoksi Netvisoriin.