peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Viikkopäivitys 28.3.2018 - julkaisutiedote

Julkaisimme viikkopäivityksessä seuraavat uudistukset ja parannukset:

Ostot

  • Kansainvälisen RF-viitteen voi nyt syöttää ostolaskulla viitenumerokenttään. Aiemmin nämä viitteet on syötetty viitekentän sijasta viestikenttään. 

Palkat

  • Uuden lomalaskennan käyttöönottoa on helpotettu niin, että palkkalajien muokkaamisen kohdassa 2 jatkossa riittää vanhan lomalaskennan palkkalajien Laskenta-valinnan muuttaminen vaihtoehdoksi "Palkkalaji, jolla on manuaalinen laskenta (käytössä vain laskelmalle valittaessa)". Näin palkkalajien kaavoihin ei tarvitse enää tehdä muokkauksia.
  • Oma-aloitteisten verojen näkymään sekä ilmoitusten lähettämisen näkymään pääsee jatkossa KP-roolin lisäksi Palkanlaskijan P-roolilla. Näin palkanlaskijoille ei tarvitse enää antaa kirjanpitäjän roolia, jotta oma-aloitteisten verojen työnantajasuoritusten lähettäminen olisi mahdollista - pelkkä P-rooli riittää lähtökohtaisesti palkanlaskijalle.
  • Olemme helpottaneet palkanlaskennan käyttöönottoa ohjaamalla henkilöiden palvelun valintojen tarkastamisen vaiheen palkansaajalistaukseen, jossa palvelut voi kytkeä päälle massatoimintoa käyttäen.
    • Palkanlaskenta- ja resurssienhallintapalvelut voidaan kytkeä päälle myös yksittäisen palkansaajan tiedoissa sekä palkansaajien tuonti-Excelillä.

Myynti

  • Teimme lisäpäivityksen tiliotteen maksukorttiprovision käsittelyyn, jotta kaikki Nets-tilitykset saadaan käsiteltyä. Jatkossa toimintoon nousevat kaikki "Nets" -alkuiset tapahtumat. (Julkaistiin 22.3.2018)