peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 29.11.2019 - julkaisutiedote

tekijä Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Osalla yrityksistä myynnin perustiedoissa olevan oletustulostusmuotojen valinta ei tallentunut oikein. Korjasimme tallennuksessa esiintyneen virheen. 

 

Palkat

  • Poistimme mahdollisuuden muuttaa vakuutustiedon tyyppiä tulolajeille “209 Kilometrikorvaus (veronalainen)” ja “419 Vähennys ennen ennakonpidätystä” sillä vakuutuskäsittely on mahdollista vasta tammikuusta 2020 alkaen.
  • Lisäsimme tarkistuksen verkkopalkan laskutusperusteen muodostumiseen.
  • Päivitimme palkkojen ennakonpidätystietojen suorasiirron vuodelle 2020.
  • Korjasimme virheen, jonka seurauksena käyttäjälle näkyi virheilmoitus Palkkatietoilmoituksien täsmäytysnäkymässä. Virhe tapahtui kun yrityksessä oli maksettu palkkaa jollain maksupäivällä ainoastaan sellaisille palkansaajille joiden perusyritys oli muu kuin palkkaa maksava yritys.
  • Korjasimme tilanteen, jossa yrittäjäpalkan mainos -widgettiä ei pystynyt sulkemaan.
2 Kommentit
MarikaT
CONTRIBUTOR ***
tekijä MarikaT

Moikka,

 

Onko tuossa verokorttien suorasiirrossa jotakin ongelmaa kun ilmoittaa että Katsotunnus on virheellinen. Testasin omia tunnuksia muissa palveluissa joihin pääsee Katso-tunnisteella ja niissä ei siellä ollut mitään vikaa. 

 

Netvisor herjaa salasanan virheellisyydestä eikä pääse eteenpäin sen vuoksi. 

Annika Sihvo
VISMA
tekijä Annika Sihvo

Hei Marika,

 

kiitos viestistäsi. Katso-tunnuksissa ei saa olla erikoismerkkejä tai ääkkösiä. Verokorttien suorasiirroissa erikoismerkit estävät pyynnön lähettämisen Netvisorista.

 

Mikäli ongelmat jatkuvat ohjelmistossa ja noita mainitsemiani erikoismerkkejä eikä ääkkösiä ole, laittaisitko meille tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com

 

Hyvää viikon jatkoa!