peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Viikkopäivitys 3.9.2020 - julkaisutiedote

(updated by Marja-Liisa Lohtander VISMA ‎03-09-2020 14:25 )

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset:

 

Myynti

 • Lisäsimme Suoritukset -näkymään suoritusten massana kirjaukselle käyttäjälle mahdollisuuden määrittää tositteelle tulevan kirjauspäivän itse. Valittuasi kirjattavat suoritukset listauksesta sekä kirjaustavan "Kirjaa suoritukset samalle tositteelle", voit nyt itse syöttää haluamasi kirjauspäivän kenttään "Kirjauspäivä".
 • Mahdollistimme käyttäjälle yksittäisten, jo laskutettujen myyntitilausrivien tilan palauttamisen takaisin laskuttamattomiksi. Toimintoa käytettäessä on tärkeää huomioida, että jo laskutetuista riveistä aiemmin muodostuneisiin laskuriveihin ei järjestelmän puolesta kosketa. Käyttäjän tulee siis itse tehdä tarpeelliset muutokset myyntilaskun rivitietoihin.
 • Lisäsimme Asiakaslistaus -näkymään uuden massatoiminnon asiakkaan koontilaskutustiedon päivittämiseksi. Toimintoa "Aseta valittujen koontilaskutuksen oletus" käyttäen voit päivittää koontilaskutuksen massana käyttöön / pois käytöstä valitulta asiakasjoukolta.
 • Päivitimme sopimuslaskutuksen tukemaan toimipaikkakohtaista laskutusta. Voit nyt lisätä saman asiakkaan eri toimipaikoille toimipaikkakohtaisesti valitsemasi tuotteet ja tällöin laskut muodostuvat erikseen jokaiselle toimipaikalle sisältäen vain kyseisen toimipaikan kohdalle valitut tuotteet.
 • Mahdollistimme myös ulkomaalaisten asiakkaiden laskujen lähettämisen Intrumin perintäpalveluun.

 

Ostot

 • Korjasimme ongelman, jossa ostotilausrivien tuonti Excel-taulukolla ei onnistunut ilman varastonhallintapalvelua.
 • Lisäsimme verkkolaskujen vastaanottoon tuen kulutietojen lukemiseen (ChargeDetails -kenttä). Kyseisessä  kentässä voidaan tuoda tieto esimerkiksi toimitusmaksusta tai muusta lisästä. 

 

Palkat

 • Poistimme Kotikunta -tiedon pakollisuuden Palkansaajan perustiedoista ja Palkansaajan tuonti -resurssilta (employee.nv). Kotipaikka -kentän pakollisuus poistettiin myös palkansaajien tuontiexcelistä.
 • Estimme virheellisten palkkalajien kaavojen tallennuksen ja toimme tallennukseen tästä virheilmoituksen. Aiemmin mahdolliset virheellisten palkkalajien kaavat estivät palkkalaskelman muodostumisen. 

 

Kirjanpito

 • Nopeutimme Tilisaldot -raportin toimintaa ja samalla uudistimme sen ulkoasun. Tilisaldot -raportin toiminnot ovat ennallaan.  
 • Tietyissä tilanteissa kirjanpidon tapahtuma on voitu kohdistaa itseensä, mikä on aiheuttanut ongelmaa Tilikohtaisissa kirjauksissa tehtävässä tapahtumien kohdistamisessa ja niiden merkitsemisessä avoimeksi. Muutoksen myötä tapahtuman kohdistaminen itseensä on estetty ja tapahtumat nousevat normaaliin tapaan kohdistettaviksi Tilikohtaisten kirjausten näkymään.

 

Laajennokset

 • Intrumin Riski-indikaattoria käyttävillä yrityksillä löytyy nyt Asiakaslistaus -näkymän ryhmittelyperusteista ryhmittelyperuste "Maksuvalmius", jota käyttäen voidaan ryhmitellä asiakkaat maksuvalmiuden mukaisesti ryhmiin "Hyvä", "Voi olla huomioitavaa" ja "Heikko".