peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Viikkopäivitys 5.3.2020 - julkaisutiedote

tekijä Marja-Liisa Lohtander (Päivitetty ‎09-03-2020 16:03 tekijä Minna Seistilä VISMA )

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Yhdenmukaistimme tarjousten ja myyntitilausten listausnäkymät vastaamaan avointen myyntilaskujen ja laskuluettelon ulkoasua sekä toiminnallisuuksia. Jatkossa löydät tarjoukset ja tilaukset omista listanäkymistään. 
  • Tilausten seurannan helpottamiseksi lisäsimme tilauksille uuden “osatoimitettu”-tilan ja näet listalta suoraan kunkin tilauksen toimitusvalmiuden varastonhallinnan saldotietojen perusteella.

 

Ohjelmistorajapinta

  • Korjasimme rajapinnan tositteen muodostuksen valuuttatietoa käyttävillä myyntilaskulla toimimaan myös silloin, kun valuuttakurssiksi on tallentunut nolla.

 

Tilinpäätös

  • Kasvatimme tilikausiarkistoon lisättävien tiedostojen suurinta sallittua kokoa. Järjestelmä antaa ilmoituksen mikäli liitettävä tiedosto on liian suuri. 

 

Palkat

  • Poistettu mahdollisuus lisätä liitteitä turvalinkin kautta työaikakirjauksille ja matkalaskuille. Siirrythän käyttämään mobiilisovellusta työajan ja matkalaskujen kirjaamiseen. Ohjeet löydät täältä: Netvisor-mobiilisovellus 

 

Yleiset

  • Selkeytimme Netvisorista uloskirjautumisen modaalin ulkoasua. 

 

2 Kommentit
Minna Enkola
CONTRIBUTOR **
tekijä Minna Enkola

Myyntitilauslistauksen uuteen näkymään sen verran palautetta että omalla läppärin näytöllä se ei mahdu kerralla ruudulle vaikka kuinka vähentäisi sarakkeiden määrää. Voisiko tälle asialle tehdä jotain ettei joudu scrollaamaan ruutua sivuttain?

 

Toinen asia että tilauksen sisäiset kommentit ovat siirtyneet oikeaan laitaan - aiemmin näki paljon helpommin tilauksen tilanteen kun kommentit olivat asiakkaan nimen alla. Uusi versio on huomattavasti hankalampi hahmottaa. 

 

Toivottavasti pian tulee myös sellainen uudistus että toimitetuille tilauksille pysty

Marjo Hietamäki
CONTRIBUTOR **
tekijä Marjo Hietamäki

Jäin myös kaipaamaan mahdollisuutta järjestellä sarakkeita omaan toimintaan sopivaksi. Meidän liiketoiminnassamme kaivataan myös valuuttatunnuksia.