peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Hei,Kehitetäänkö tätä vielä? Mekin täällä tilitoimistossa toivomme että muistilappu näkyisi tilitoimiston käyttäjille. Olisi helpompi siirtää pientä nippelitietoa kys. yrityksestä kirjanpitäjän/ palkanlaskijan/ tilitoimistopäällikön yms. välillä.
Hei Kirsi! "Tilausnumero" kenttä Severasta välittyy rajapinnan kautta myyntilaskuja tuotaessa Netvisoriin laskun kenttään "Viitteenne". Tämä tieto lähtee Netvisorista laskua lähetettäessä verkkolaskulla Finvoice-sanoman kentissä"WaybillIdentifier" ja "OrderIdentifier" (max 35 merkkiä).
Ostolaskujen automaattisen käsittelyjen säännöistä puuttuu meille erittäin tärkea kertatiliöinti. Ostolaskujen käsittelijän työ helpottuisi selvästi, kun kertatiliöinnin voisi asettaa tiettyjen toimittajien laskuille oletuksena.
Saatteko te muut maksettua ja kirjattua oikein sekä Netvisorissa että tulorekisterissä jos tulee ostolasku toimittajalta, joka ei kuulu ennakkoperintärekisteriin?Taistelin asetusten kanssa vaikka kuinka ja nyt olen siinä pisteessä että tieto menee tulorekisteriin oikein ja maksatukseen oikein mutta palkanlaskennan tositteella palkkavelka-tilille kirjautuu liian vähän saldoa. Olen siis tehnyt negatiivisen palkkalajin "työkorvauksen sisältämä alv" joka vähennetään ensin palkkalajista työkorvaus ja lopuksi lisätään maksettavaa-saldoon.Onko tämän toimimaan saamiseen mitään muuta keinoa kuin unohtaa tuo arvonlisäveron osuuden vähentäminen työkorvauksesta ja lähteä liikkeelle siitä että työkorvaus-palkkalajilla kirjataan vain alviton osuus? Alunperin halusin tämän koko summan siihen siksi, että on helpompi jälkeenpäin tarkistaa maksuja, kun jossain näkyy selkeästi se bruttosumma. Kun tositteiden linkitystä ei taida olla olemassakaan...
@Miika Toivonen, olen samaa mieltä. Toiveesi on kuitenkinmahdoton kun ei tätä nykyistä Communityä juurikaan käytetä, tämän käyttäminen kun käy hermon päälle.