peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Hei EeroLähetä tästä tukeen tukipyyntö ja kerro siinä esimerkkiyritys ja esimerkkilasku. Tällöin voidaan tarkistaa oikealla materiaalilla voidaanko tähän saada muutosta/korjausta.
Meillä tuli juuri vastaan ongelma, että ostolaskulla on eri kustannuspaikoille meneviä rivejä, joilla on sama tuote. Olisiko sinne ehtoihin mahdollista saada mukaan "kohdistus tuotekoodin tai tuotenimikkeen ja hinnan mukaan"?
Hei Outi! Kiitos ehdotuksestasi! Otamme tämän huomioon palkanlaskentaa kehittäessämme. Tarkkaa toteutusajankohtaa en tällä hetkellä osaa tälle vielä kertoa. Seuraamalla viikoittain julkaisutiedotteita, saat tiedot uusista ominaisuuksista.
Hei Pasi! Ensimmäiseksi toteutamme tähän tarpeeseen lähiviikoina täsmäytysnäkymän, jonka avulla tulorekisteristä haetun aineiston voi manuaalisesti täsmäyttää palkanlaskennan aineistoon. Rajapintatoteutuksen ja sen myötä automaattiseen täsmäytyksen ja huomautukset eroavuuksista tulorekisteriin toimitetun aineiston ja palkanlaskennan aineiston välillä toteutamme myöhemmin.
Hei Tanja! Kiitos kehitysehdotuksestasi! Lisäämme tulevaisuudessa viestintää ohjelmasta palkanlaskijalle, ja otamme ehdotuksesi huomioon suunnitelmissamme. Tarkkaa toteutusajankohtaa en tällä hetkellä osaa vielä kertoa.