peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Moi Virpi, Teetkö muita kuin aikarajauksia? Testasin linkin tallentamista tietokannassanne ja se toimii ihan normaalisti, rajasin vain tilikauden, en muuta.
Hei Kirsi! Kun ostolaskurivi siirretään Netvisorista Severan, siirrettäessä tässä ei tule virhettä, koska Netvisorin näkökulmasta näissä ei ole virheitä. Jos kuitenkin tarkistat Ostolaskurivien siirtohistoria-sivun, ostolaskurivin siirron tilaksi tulee “työ suljettu”. Toki olisi parempi, jos tästä saataisiin heti virheviesti kun siirto tehdään. Severan rajapinta palauttaa “työ suljettu” tiedon vasta siinä vaiheessa, kun ostoalaskuriviä yritetään viedä Severaan. Jos vietäviä ostolaskurivejä on paljon, näiden vieminen ei Severaan ei tapahdu hetkessä, eli tuota Severan palauttamaa tietoa ei ole mahdollista saada ostolaskurivien siirtonäkymään heti kun rivit on käsitelty Netvisorissa. Välitän palautteesi kehityksellemme, jotta tämä otettaisiin tulevaisuudessa huomioon.
Täysin samaa mieltä. Pitäisi näkyä erikseen kohta maksussa ja ne laskut eivät sitten olisi enää erääntyneissä/maksatus valmiissa.
Seuraavat vuoden 2019 tuloverolomakkeet on julkaistu: 6B Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, yhteisö 4 Kiinteistöyhtiön veroilmoitus 6C Yhdistyksen ja säätiön veroilmoitus Vuoden 2019 liitelomakkeista on julkaistu: 12A Selvitys verotuksessa vähentämättä jätetyistä poistoista 18 Luettelo yhteisön käyttöomaisuuskiinteistöistä 62 Erittely varauksista, arvonmuutoksista ja kuluvan käyttöomaisuuden poistoista 65 Selvitys yhteisöistä ja yhtymistä, joissa omistusosuus on vähintään 10 % sekä annetuista ja saaduista konserniavustuksista 66 Selvitys konsernisuhteista verontilitystä varten 70 Vaatimus kaksinkertaisen verotuksen poistamiseksi 71A Verovapaat luovutusvoitot ja verotuksessa vähennyskelvottomat luovutustappiot (EVL 6b§ 1-3 mom.) 71B Veronalaiset luovutusvoitot ja verotuksessa vähennyskelpoiset luovutustappiot 73 Erittely osinkotuloista ja muista voitonjaon luonteisista eristä 8A Luettelo yhteisön omistamista arvopapereista ja arvo-osuuksista Julkaisemme verolomakkeita sitä mukaa kun verohallinto julkaisee lomakkeiden tietuekuvauksia. Seuraavat lomakkeet ovat tulossa: 8B Luettelo elinkeinotoiminnan ja liikkeen- ja ammatinharjoittajan omistamista arvopapereista ja arvo-osuuksista 7A Erittely yhteisön henkilökohtaisen tulolähteen tuloksesta 18B Luettelo elinkeinoyhtymän ja liikkeen- tai ammatinharjoittajan käyttöomaisuuskiinteistöistä 6A Elinkeinoyhtymä 5 Veroilmoitus liikkeen- ja ammatinharjoittaja 2C Metsätalouden veroilmoitus 2 Maatalouden veroilmoitus
Mielestäni tuo kyllä toimii tosiaa ihan ok, mutta en vain ymmärrä miksi pitää siirtyä muualle tiliotteelta kokonaan, jotta voit lisätä sinne toisenkin tilin. Helpointa ajallisesti ja oman logiikan mukaan olisi jos voisi heti tiliotteella saada toisen tilin siihen myös lisättyä. Turhaa pomppimista paikasta toiseen ja harvoin tarvitsee tositteelle mitään liitettä sun muuta lisätä vaika tilöintejä onkin useampi.Itse Netvisorin tiliöntiehdotukset on jo itsessään vitsi, tai ne ei vain nykyisellään ole kyllä ainakaan itsellä ikinä toiminut kovinkaan vakuuttavasti. Todennäköisesti saan tähänkin vastauksen Netvisorin puolelta, että ne toimivat moitteettomasti ja linkin johonkin vanhentuneeseen ohjeeseen, mutta sanompa silti