peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Netvisor Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Tilitoimisto voi lähettää omalla varmenteellaan tulorekisteri-ilmoitukset Netvisorista kaikista niistä asiakasyrityksistään, jonka kanssa Tilitoimistolla on voimassaoleva toimeksiantosopimus ja valtuudet ilmoitusten lähettämiseen. Lue ohjeet varmenteen hakemiseen.
Verottajan ohjeistus valtuutuksen antamisesta muuttui lokakuussa. Uuden ohjeistuksen mukaan Netvisor-asiakkaan valtuutuksen voi antaa ainoastaan yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.
Käytämme Visma Manager -sovellusta (iOS ja Android) laskujen hyväksyntään. Näyttää siltä että tällä mobiilisovelluksella ei pysty korjaamaan tiliöintejä. Voisiko esittää toiveen, että sellainen ominaisuus siihen saataisiin?_Juha
Tällä hetkellä ostolaskun käsittelyhistoriassa ei näy merkintää mikäli asiatarkastaja on muuttanut laskun tiliöintiä. Tämä olisi aivan oleellinen asia. Saisiko tämän toteutukseen, kiitos!Olisiko mahdollista että tämä tieto olisi ilmoitettu tarkemmalla tasolla esim. siten että tulee ilmi että onko kustannuspaikkaa vai projektia muutettu.
Olemme päivittäneet käyttöohjeisiin tarkemman kuvauksen tilitoimistokohtaisen varmenteen käyttöönottoprosessin loppuvaiheista. Tästä käyttöohjeesta voit lukea, minnesiirtotunnus ja salasana syötetään Netvisoriin.Ohje tilitoimistoille varmenteen hakuun tulorekisteri-ilmoittamista varten