Mijn Communities
Help

Youforce Reporting beschikbaar voor BO4 Online

door MSchopman

HR wordt steeds meer data gedreven en de tijd dat we belangrijke beslissingen nemen op ons onderbuikgevoel ligt ver achter ons. Operationele rapportages over bijvoorbeeld de salariskosten, het aantal FTE’s of de opgenomen verlofuren zijn inmiddels onmisbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

 

Als software leverancier begrijpen wij dat de lat voor rapportage software steeds hoger komt te liggen en daarom hebben wij Youforce Reporting ontwikkeld. Met Youforce Reporting krijgen managers én professionals die dagelijks met HR en Payroll data werken laagdrempelig inzicht in personeelsdata en maken, delen en exporteren zij eenvoudig rapportages. 

 

Aan de slag met Youforce Reporting

Vanaf vandaag kunnen jij en je collega’s aan de slag met Youforce Reporting. Maar voordat je hier gebruik van gaat maken vragen je wel eerst het onderstaande te regelen:

 

 1. Als professional gebruiker van Youforce Reporting log je in
  met 2-factor authenticatie
 2. Voor functioneel beheerders zijn via Policy Management (Handleiding Policy Management) de juiste rechten uitgedeeld
 3. De tegel voor Youforce Reporting is geactiveerd via Portal Management (Handleiding Youforce beheer --> Toegangsbeheer)

Ter ondersteuning is er tevens een video beschikbaar gesteld.
 

 

 

Meer informatie

Meer informatie vind je in de community van Youforce Reporting en de Kennisbank, bijvoorbeeld over Datamodel informatie. Ook vind je hier het Leerpad Starten met Youforce Reporting om snel aan de slag te gaan.

 

De nieuwe tegel voor Youforce Reporting komt beschikbaar naast de huidige tegel ‘Management Informatie’. Je kunt dus met beide oplossingen tegelijkertijd werken om in je eigen tempo te wennen aan de nieuwe software. In Youforce Reporting vind je zowel de nieuwe als de huidige rapportages en we adviseren om zoveel mogelijk in de nieuwe oplossing te werken zodat je volop profiteert van alle voordelen:

 • Geen installatie vereist
 • Maak eenvoudig zelf rapportages
 • Visma | Raet Best practices zelf aanpassen
 • Krijg je resultaten binnen enkele seconden 
 • Een visuele gebruiksvriendelijke ervaring, toegankelijker voor managers
 • Groepeer en filter eenvoudig rapportages
 • Downdrill in (payroll) rapportages tot op detail niveau

We zijn heel benieuwd naar je ervaringen en horen het graag als je nog vragen hebt.