Mijn Communities
Help

Update - herziening weergave knoppen woensdagavond 23 augustus in productie

door Pascal Moeskops (Bijgewerkt ‎17-07-2023 11:52 door Judith Meijer VISMA )

17 juli 2023 - Vanwege de vakantieperiode hebben we het ingebruiknemen van de herziening weergave knoppen pas na deze periode ingepland. We gaan de herziening weergave knoppen in productie zetten op woensdagavond van 23 augustus.

Tot die tijd kun je de herziening weergave knoppen benaderen via de bètategel.

 

24 mei 2023 - We hebben verbeteringen en aanpassingen gedaan in de processen (workflows) van YouServe Self Service. Vanaf 25 mei is de Beta-tegel  beschikbaar in de Portal zodat het nu voor iedereen mogelijk is om via de Beta-tegel de wijziging in de knoppen te zien. Beheerders kunnen nu in Portaal beheer aangeven wie zij rechten willen geven om de Beta-tegel te zien. Standaard staat deze tegel voor alle medewerkers uit. Als funcioneel beheerder kun je zelf kiezen wie je toegang wil geven. 

 

Feedback
Wij ontvangen graag jullie feedback op deze geplande wijzigingen. Je kunt deze feedback doorgeven via een request. De tegel Self Service Beta UI blijft ongeveer 1 maand beschikbaar. Hierna gaan we de wijzigingen en aanpassingen doorvoeren in onze productie-omgeving.

 

Wat is er nieuw?

  • De Look & Feel van de knoppen is anders, dit geldt vooral voor de knoppen aan het einde van de workflow. Deze knoppen zullen zichtbaar worden aan de onderzijde van het scherm in plaats van aan de bovenzijde. Het is belangrijk om te weten dat de namen van de knoppen, de volgorde en tooltips niet zijn gewijzigd.
  • Het bijlage-gedeelte aan het eind van de workflow is nu standaard uitgeklapt en de Upload-knop is verwijderd. Het uploaden gaat nu automatisch bij het aanklikken van de knop in de workflow.
  • Ook het bijlage-gedeelte van de huidige activiteit is nu standaard uitgeklapt, terwijl die van andere activiteiten standaard dichtgevouwen zijn.

Zonder bijlage

PascalMoeskops_0-1684937629374.png

 


Met bijlage

PascalMoeskops_1-1684937629384.png