Mijn Communities
Help

Bulk controleren declaraties beschikbaar

door Bastiaan Friederichs (Bijgewerkt ‎07-07-2022 09:03 door Bastiaan Friederichs VISMA )

Icon_expense (1).png

Vanaf vandaag is de functie Bulk controleren declaraties beschikbaar!
In eerder bericht hadden we al laten weten dat de lijst van te controleren declaraties was aangepast om het controleren in bulk mogelijk te maken.

In een groot deel van de interviews met jullie over declaraties was de efficiency van de manager een onderwerp van gesprek (en een zorg). Met deze nieuwe functie denken we dat we een mooie stap hebben genomen om de tijd die nodig is voor de controle nog verder te reduceren.

In het eerdere bericht hebben we ook aangegeven dat het recht Bulk controleren declaraties ervoor zorgt dat gebruikers meerdere declaraties in 1 keer mogen goed- of afkeuren.

Dit recht is niet automatisch toegevoegd aan bestaande autorisaties zodat je zelf kan bepalen of - en wanneer - je deze functie beschikbaar maakt voor bijvoorbeeld managers door het recht wel toe te wijzen.

BastiaanFriederichs_0-1656684644333.png

Hoe werkt het?

Op het moment dat een gebruiker naar de lijst met te controleren declaraties navigeert, geven we de mogelijkheid om alle declaraties of een deel van declaraties te selecteren.

In de Youforce app:

expense.youforce.com_expenses-to-review(iPhone XR) (1).png

In Youforce desktop:

BastiaanFriederichs_0-1657130247722.png

 

Nadat de gebruiker heeft gekozen voor goed- of afkeuren, tonen we een samenvatting waarbij men de mogelijkheid om nog een reden op te geven. Net zoals bij het individueel controleren is de reden verplicht bij afkeuren.

BastiaanFriederichs_1-1657130570932.png


De samenvatting is uiteraard ook bedoeld om nog een laatste keer duidelijk te maken wat je gaat doen, om fouten te voorkomen. Zo tonen we het totaal aantal declaraties, kilometers en bedrag. 

Toelichting in de handleiding Youforce app

Uiteraard is de handleiding van de Youforce app geupdate met alle relevante informatie over deze nieuwe functie.

En verder?

Een van de belangrijkste zaken die we nog willen toevoegen is het kunnen toewijzen van bepaalde categorieën aan groepen medewerkers (of dienstverbanden beter gezegd).

In eerste instantie zullen we het attribuut Arbeidsrelatie gaan gebruiken om te kunnen verbijzonderen. Hiermee wordt het dus mogelijk om bepaalde categorieën alleen toe te staan voor bepaalde arbeidsrelaties.

Een mooi project voor de vakantie-periode!