Mijn Communities
Help

Uitbreiding digitale handtekening nu beschikbaar

door Marloes Feenstra

Waarschijnlijk heb je eerder al gehoord van de optie om via de workflow in Self Service de digitale handtekening te gebruiken.

We hebben de digitale handtekening uitgebreid!

Dankzij deze uitbreiding kun je nu zelf gemaakte documenten in Word of PDF uploaden in het ondertekenportaal van Youforce en Single Sign On eenvoudig door één of meerdere ondertekenaars laten tekenen. Dit kunnen allerlei documenten zijn waarvoor een rechtsgeldige ‘natte’ handtekening nodig is, zoals een overeenkomst met een leverancier.

 

Met de uitbreiding van de digitale handtekening bieden we een flexibele oplossing voor het gehele ondertekenproces in Youforce. Het werkt snel en eenvoudig en is een prachtig alternatief voor organisaties die een standalone oplossing overwegen. In deze video laten we zien hoe eenvoudig de digitale handtekening in het Youforce portaal gebruikt wordt.

 

Samengevat de twee varianten naast elkaar:

 
MarloesFeenstra_2-1685710550234.png

De digitale handtekening (inclusief de uitbreiding) zit bij elke Youforce-klant standaard in het contract. Het gebruik verrekenen we achteraf via de maandelijkse factuur van Visma | Raet.

 

Hoe maak ik gebruik van de digitale handtekening?
De digitale handtekening richt je eenvoudig in het Youforce portaal in. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij voor elke stap een uitleg voor je klaar staan op onze community. Ga naar Welkom bij de digitale handtekening en lees hoe je beide varianten in gebruik neemt. 

 

Voor meer informatie over de digitale handtekening bekijk je onze website.
Je vindt hier onder meer de infosheet en twee demo video's.