Mijn Communities
Help

Probleem inloggen Flex Benefits met SSO voor medewerkers - update

door Toine1 (Bijgewerkt ‎01-11-2022 08:36 door Toine1 VISMA )
26-10 12:30u - Update issue inloggen Flex Benefits met SSO

Meerdere klanten hebben aangegeven dat het doorvoeren van onderstaande suggestie hun inlogprobleem heeft opgelost. Er is echter nog steeds een aantal klanten dat kampt met inlogproblemen in Youforce en Flex Benefits. Om deze problemen op te lossen, voeren we vanavond weer aanpassingen door op productie.

 
Let op! Flex Benefits zal derhalve vanavond vanaf 18:00u enige tijd niet beschikbaar zijn.
 
20-10 14:00u - Update issue inloggen Flex Benefits met SSO

Binnenkort gaan de URLs waarmee medewerkers en managers bij Youforce inloggen definitief veranderen. (Zie hiervoor ook: https://community.visma.com/t5/Nieuws-Visma-Raet/Aankondiging-Youforce-inloggen-medewerker-Vervangen...).

 
Om problemen met inloggen in Flex Benefits te voorkomen, zal ook de URL die gebruikt wordt door uw organisatie voor SSO aangepast moeten worden naar de nieuwe standaard.
 
De URL voor SSO moet er dan als volgt uit gaan zien: https://portal.youforce.com/sso/<custom_name>/.

 

15-10 12:30u - Een korte update: we zijn nog steeds bezig met het oplossen van het probleem. Wordt vervolgd.

 

12-10 10:00u - We hebben gisteravond een poging gedaan om het probleem op te lossen. Tijdens het testen zijn er echter bevindingen gevonden. De hotfix is teruggedraaid.  Het probleem is dus nog niet opgelost.

Wij blijven werken aan een oplossing voor dit probleem.

 

11-10 15:30u - We hebben de oorzaak van het probleem gevonden. Afgelopen donderdag (6-10) hebben we in de avonduren een hotfix uitgevoerd. Een deel van de aanpassingen die we toen gedaan hebben, leiden helaas tot deze problemen met inloggen.

 

Wat nu? Vanavond draaien we in ieder geval de hotfix terug, zodat iedereen weer op de vertrouwde manier kan inloggen. En we blijven dus werken aan een structurele oplossing. Wordt vervolgd.

 

Let op! Flex Benefits zal derhalve vanavond vanaf 18:00u enige tijd niet beschikbaar zijn.

 

11-10 08:00u - Op dit moment kan er zich een probleem voordoen met inloggen in Flex Benefits bij organisaties die SSO gebruiken. Medewerkers kunnen gewoon inloggen in Youforce en komen op het Youforce Portaal, maar ná klikken op de tegel Flex Benefits worden ze onterecht geconfronteerd met een scherm waarin om een emailadres wordt gevraagd. We werken met de hoogste prioriteit aan een oplossing voor dit probleem.

25 Opmerkingen