Mijn Communities
Help

AI Assistent voor Reporting & Analytics. Doe mee met de pilot!

door Chris van den Berg

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat AI een grote vlucht neemt in het dagelijks leven. Ook binnen Youforce kunnen wij daarin natuurlijk niet achterblijven. Daarom introduceren wij binnen Reporting & Analytics onze AI gestuurde Youforce Assistent. Met de Youforce Assistent krijg je op een menselijke manier antwoord op al je vragen over Reporting. Met informatie uit onze handleidingen en andere documentatie, weet de Assistent snel en doeltreffend te vinden wat je nodig hebt. 

 

Omdat dit een nieuwe ontwikkeling is binnen ons portfolio, beginnen we met een eerste proef met klanten die hierin geïnteresseerd zijn. Op dit moment is de Assistent alleen binnen Reporting te benaderen, zoals gezegd. Later zullen we deze functionaliteit algemeen beschikbaar stellen en ook in andere onderdelen van Youforce integreren. 

 

Willen jij en je organisatie deelnemen aan onze proef en de Assistent alvast in gebruik nemen? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar christiaan.berg@visma.com of onder dit bericht te reageren dat je graag mee wilt doen. Als je deelneemt aan de proef, dan word je onderdeel van onze pilot groep. Dit betekent dat we feedbackmomenten met elkaar afspreken, waarin we met elkaar jullie bevindingen doornemen. Zo maken we de Assistent samen beter! 

 

Er worden maximaal 15 klanten geselecteerd om deel te nemen aan de pilot. Wees er dus snel bij! 


Hier alvast een voorproefje van de AI Assistent:


Algemene Vragen over labels en groepen:

AI Gif 1.gif


Vragen over het bouwen van rapporten:

Ai Gif 2.gif
19 Opmerkingen