Mijn Communities
Help

Wat gebeurt er op 31 januari 2024?

door Chris van den Berg (Bijgewerkt ‎12-01-2024 10:42 door Chris van den Berg VISMA )

Nu we weer een belangrijke stap hebben genomen op 1 december is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende stap. Niet onbekend voor jullie, maar hierbij alsnog een korte toelichting van wat de volgende stap is.

 

ChrisvandenBerg_0-1705052471154.png

 

Klassieke rapporten kunnen niet meer aangepast worden in Report Builder

Vanaf 1 februari zal het ook niet meer mogelijk zijn om je bestaande klassieke rapporten aan te kunnen passen OF nieuwe rapporten te kunnen maken. Heel concreet betekent dit het volgende:

  1. Deze rapporten kun je NIET meer opslaan in de online rapporten omgeving nadat je wijzigingen hebt toegepast. De "save-knop" zal foutmelding geven in de online rapportage omgeving als je een wijziging wilt opslaan.
  2. Deze rapporten kun nog WEL blijven bekijken. Ze blijven beschikbaar in Youforce Reporting.
  3. Deze rapporten kun je nog WEL gewoon openen in Report Builder om te zien hoe de rapporten zijn opgebouwd, zodat je ze kunt nabouwen in Youforce Reporting.
  4. Deze rapporten kun je WEL lokaal op je eigen PC opslaan met de gedane wijzigingen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het de overstan naar Youforce Reporting kun je onderstaand artikel raadplegen.
UPDATE - Overstap van Report Builder naar Youforce Reporting 

We hebben inmiddels 2 webinars over verzuim in reporting gegeven. Deze kun je terugkijken op Overzicht Webinars Youforce Reporting .

Verder hebben we inmiddels verschillende tutorials gemaakt die specifieke onderwerpen behandelen die belangrijk zijn voor het bouwen van rapporten in Youforce Reporting:
NIEUW! Youforce Reporting Tutorials 

Ondersteuning of vragen?

Sluit dan aan bij de wekelijkse rapporten uurtjes. Tijdens dit wekelijks uurtje ben ik beschikbaar voor al je vragen rondom verzuim en deze overstap naar Youforce reporting
Wegens succes vervolgd -- Wekelijks Rapporten Uurtje met Chris 

Whats next?

Volgend jaar gaan we verder met de overstap van Report Builder "Klassieke" Rapporten naar Youforce Reporting. Hiervoor gaan we weer een tijdslijn maken en tijdig communiceren. Hierover gaan we binnenkort communiceren op deze community.

4 Opmerkingen