Mijn Communities
Help

Werken met Youforce Reporting

door MSchopman (Bijgewerkt ‎14-04-2022 16:16 door Visma Raet Academy VISMA )

Met Youforce Reporting hebben wij gepoogd een laagdrempelige én intuitieve gebruikerservaring te bieden voor niet-technische gebruikers.

 

Dat betekent in beginsel dat het bekijken én zelfs het maken van een eigen eenvoudige rapportage in principe zonder handleiding of hulp mogelijk is.

 

Die intuitiviteit is voor ons een fundamentele pijler bij de ontwikkeling want wij zijn van mening dat decentrale gebruik van, en toegang tot inzichten uit data voor snellere en betere besluitvorming steeds relevanter wordt. Dat kan alleen met een gebruiksvriendelijke oplossing aan de basis.

 

Naast de basis die we bieden zijn ook krachtige en flexibele mogelijkheden die de gebruiker in staat stellen om de functionaliteit verder te verkennen. Verrijken met filters, diverse vormen van visualisatie, opties om de weergave en de getoonde data te beinvloeden of gebruik maken van complexe tabellen met groepeermogelijkheden en sub-totalen.

 

Er is een educatief leerpad samengesteld waar diverse onderwerpen en thema's verder worden uitgelicht. Het pad is geschikt voor zowel beheerders als eindgebruikers. 

 

Volg deze link om het leerpad te volgen Leerpad: Starten met Youforce Reporting