Mijn Communities
Help

1e Algemene update PD HR Self Service 01-11-2022 Intro

door Daniel_van_Bendegem (Bijgewerkt ‎03-11-2022 11:08 door Daniel_van_Bendegem VISMA )

Beste klanten,

 

Tijdens de Azure Migratie hebben wij gemerkt dat veel klanten niet op de hoogte zijn van de werkzaamheden bij Product Development (PD) van HR Self Service. Dit komt voornamelijk omdat wij pas meer informatie geven wanneer wij een update uitbrengen. Daarnaast wordt er veel gewerkt aan de achterliggende code. Momenteel brengen wij klanten alleen op de hoogte wanneer dit direct impact heeft op klantervaring. We hebben veel terugkoppeling gekregen op deze manier van werken. Wij willen met deze update vanaf nu hier hier verandering in brengen. Deze updates zijn daarom soms wat meer technisch. Maar hiermee willen we je ook meer informatie gaan geven over onze deze aanpassingen. Deze eerste update is wat langer omdat er veel dingen zijn waar we je van op de hoogte wil stellen. De update is daarom over 3 berichten verspreidt, deze intro, een post over projecten en een post over de SLA meldingen.

 

Updates elke 2 weken

We proberen minimaal elke twee weken een update te geven.  Binnen PD van Visma RAET werken wij in “Sprints” van 2 weken. Aan het eind van een sprint (op maandag) doen wij altijd een interne review over de voortgang van alle projecten. Na deze review zullen wij deze informatie met je delen. Maar ook de plannen voor de komende sprint. 

 

Roadmap

Vorige week is de Roadmap voor HR Self Service gepresenteerd aan de PD Teams. Dit zijn de belangrijkste items waaraan wij het komende jaar gaan werken. De items zijn (op volgorde van Prioriteit);

  1. Performance en stabiliteit
  2. My Youforce integration
  3. SLA
  4. Central delegations

 

1 Performance en stabiliteit.

Zoals eerder genoemd zijn er na de Azure Migratie nog steeds veel performance en stabiliteit problemen. Daarom hebben wij dit als hoogste prioriteit gesteld. Wij zullen voornamelijk werken aan hoe HR Self Service werkt op Azure. Daarnaast zijn er veel delen van HR Self Service die nog op oude technologie werken. Dit zijn delen die sinds het maken van HR Self Service niet of nauwelijks zijn aangepast. Het overzetten van al deze code zal jaren kunnen duren. In het komende jaar zullen wij hier een plan voor maken en waar mogelijk beginnen.

 

2 My Youforce integration

Dit is de integratie met de nieuw portal die Visma RAET aan het ontwikkelen is. Dit zijn aanpassingen die achter de schermen gebeuren. Tot de nieuwe portal wordt geïmplementeerd voor alle klanten zal je hier nog niets van terug zien. Wij zullen zorgen dat alle endpoints van HR Self Service klaar staan om over te gaan naar de nieuwe portal. Zie de post "1e Algemene update PD HR Self Service 01-11-2022 Projecten " voor meer informatie over de MijnYouForce Portal.

 

3 SLA

De afgelopen tijd hebben wij ons voornamelijk gefocust op de Azure Migratie. Hierdoor is een backlog ontstaan in de SLA items. Komende tijd zullen wij extra tijd gaan besteden om veel van deze achterstanden weg te werken. Veel van deze vragen hebben overlap met het eerste punt over de performance en stabiliteit. Zie de post "1e Algemene update PD HR Self Service 01-11-2022 SLA Meldingen" voor meer informatie over de huidige SLA Meldingen.

 

4 Central Delegations

Dit is de nieuwe autorisaties voor de nieuwe My YouForce portal. Zie de post "1e Algemene update PD HR Self Service 01-11-2022 Projecten" voor meer informatie over de MijnYouForce Portal.

 

7 Opmerkingen