Mijn Communities
Help

27 en 28 januari is Self Service tijdelijk niet beschikbaar.

door Daniel_van_Bendegem (Bijgewerkt ‎18-01-2023 12:46 door Daniel_van_Bendegem VISMA )

[UPDATE 18-01-2023]

Na verder overleg blijkt dat het migreren van de database geen downtime voor de Self Service server geeft. Tijdens 27 en 28 januari zal Self Service gewoon bereikbaar zijn. De downtime is alleen voor business klanten, hierover zal meer gecommuniceerd worden via de YouServe community voor deze klanten. De Beaufort en Education klanten zullen verder niets merken van deze migratie. Onze excuses voor deze verwarring.

 

[Originele Bericht]

Self Service heeft een lange weg afgelegd afgelopen jaar met het migreren van alle componenten naar Microsoft Azure. Dit is gedaan om een moderner, betrouwbaarder en beter presterend product aan onze klanten te kunnen bieden. Als laatste stap in dit proces zullen we database met alle documenten die in Self Service staan gaan migreren. Dit proces zal op zaterdag 28 januari plaats vinden, samen met andere onderhoudswerkzaamheden activiteiten van andere Visma teams. 

 

Als voorbereiding voor deze migratie zal Self Service Youforce en Youserve op vrijdag 27 januari vanaf 23:00 uur op onderhoudsmodus gezet worden. Gedurende de nacht zullen wij een preliminaire acties voor de migratie uitvoeren. Vanaf dit moment zal Self Service niet meer toegankelijk zijn tot de migratie is voltooid op zaterdag. Momenteel hebben we nog geen specifieke tijd wanneer op zaterdag de migratie voltooid is. In de komende weken zullen wij een aantal tests uitvoeren die hier meer informatie over geven. Zodra we de specifieke tijd weten zullen wij deze communiceren.