Mijn Communities
Help

Aanpassingen in de workflow: Herziening weergave van de knoppen

door Daniel_van_Bendegem (Bijgewerkt ‎18-01-2023 11:47 door Daniel_van_Bendegem VISMA )

[UPDATE 18-01-2023]

De nodige wijzigingen zijn gemaakt zodat het nu voor iedereen mogelijk is om via de Beta tegel de wijziging in de knoppen te zien. Beheerders kunnen nu in Portaal beheer aangeven wie zij rechten willen geven om de Beta tegel te zien. Standaard staat deze tegel voor alle medewerkers uit, elke klant kan zelf kiezen wie zij toegang willen geven. 

 

Graag horen wij jullie feedback op deze geplande wijzigingen. Alvast bedankt!

 

[UPDATE 04-01-2023]

 

Wij hebben eerder dit bericht geplaatst over het beschikbaar stellen van de Beta tegel voor HR Self Service. Hierin hebben wij aangegeven dat dit vanaf 15 december beschikbaar zou zijn. Helaas is het niet gelukt om de Beta Tegel vrij te geven. Wij zijn bezig om dit als nog beschikbaar te maken maar hebben hier nog niet meer informatie over. Volgende week woensdag (11-01-2023) zullen wij hier meer informatie over geven. Onze excuses voor het lange wachten hierop.

 

[Originele bericht]

Wij zijn blij om aan te kondigen dat vanaf midden december 2022 er verbeteringen komen op de knoppen in de workflow/mutaties.

Gedurende twee weken zullen wij de beta icoon van HR Self Service actief maken op de portal voor alle klanten en medewerkers. Gedurende deze twee weken willen we alle medewerkers vragen om de nieuwe knoppen uit te proberen en ons feedback te geven.

We zullen nog een update geven over wanneer de beta icoon weer verwijderd wordt en de nieuwe knoppen ook onder de reguliere HR Self Service icoon zichtbaar zijn.

 

Wat is er nieuw?

  • De "Look & Feel" van de knoppen zal nu anders zijn, voornamelijk de knoppen aan het einde van de workflow. Het is belangrijk om te weten dat er geen verandering is in de knop naam, volgorde en tooltips.
  • Het bijlage gedeelte aan het eind van de workflow zal nu standaard uitgeklapt zijn, en de Upload knop is verwijderd. (het uploaden gebeurd nu automatisch bij het aanklikken van de knop in de workflow)
  • Het bijlage gedeelte van de huidige activiteit is nu ook standaard uitgeklapt, terwijl die van andere activiteiten standaard dichtgevouwen zijn.
  • Hieronder in de afbeeldingen kan u alvast een aantal voorbeelden vinden.

Knoppen balk tijdens het uitvoeren van de workflow

Afbeelding1.png

Zonder bijlage

Afbeelding2.png

Met bijlage

Afbeelding3.png

40 Opmerkingen