Mijn Communities
Help

Document bekijken in ‘toegewezen taken uitvoeren’ beschikbaar vanaf 20 maart

door Marc Draaijers (Bijgewerkt ‎19-03-2024 18:46 door Marc Draaijers VISMA )

Mobile document bekijken.png

Update 19-03-2024 19:00 uur: Voor alle gebruikers van 'toegewezen taken uitvoeren' is deze functionaliteit zojuist geactiveerd.

Vanaf woensdag 20 maart 2024 is het mogelijk om documenten te bekijken in de nieuwe functionaliteit ‘toegewezen taken uitvoeren’. Dit is mogelijk op de smartphone via de Youforce app en op de desktop via ‘Verzuimtaken’ op Mijn Youforce. Met deze ontwikkeling wordt het eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een terugkoppeling van de bedrijfsarts te bekijken/lezen en de gekoppelde taak snel af te ronden, eventueel met een notitie. Deze documenten kunnen direct ingevoerd zijn in Verzuim Management of aangeleverd zijn via de SIVI documentenkoppeling (voorheen ‘Arbo Document Interface’). Voor alle taken die zo ingericht zijn dat het document van de bronactie wordt meegegeven, zal het meegegeven document beschikbaar zijn voor de gebruiker van de toegewezen taak.

 

Let op: 

  • Het is alleen mogelijk documenten van het type PDF te bekijken in deze nieuwe functionaliteit. Wij raden sowieso aan om vanuit Verzuim Management altijd documenten van het type PDF te genereren. Dit is in te richten in de templatebeheer module van Youforce. Daarnaast is het advies aan aanleverende arbodiensten om ook altijd PDF documenten aan te leveren. Op die manier kunnen documenten altijd ‘device’ onafhankelijk bekeken worden.
  • Het is in deze functionaliteit nog niet mogelijk documenten te wijzigen of aan te maken.
  • Om te voorkomen dat documenten terechtkomen op lokale apparaten zoals gebruikte smartphones of laptops etc., is het niet mogelijk om documenten te downloaden. Ze blijven online beveiligd en beschikbaar binnen Verzuim Management.

Desktop document bekijken.png

 

2 Opmerkingen