Mijn Communities
Help

Recht "Toegewezen taken uitvoeren" wordt toegevoegd aan het nieuwe autorisatiebeheer

door Marc Draaijers

Dit bericht is van toepassing voor functioneel beheer gebruikers van HR Core (Beaufort) online in combinatie met Youforce Verzuim Management.
 

Binnenkort komt het nieuwe Verzuim Management proces "Toegewezen taken afronden met notitie" in een BETA versie beschikbaar in de Youforce app!

Ter voorbereiding hierop zal op korte termijn een wijziging worden doorgevoerd in het nieuwe autorisatiebeheer. Het recht "Toegewezen taken uitvoeren" wordt toegevoegd onder de applicatie "Verzuim Management". Zie hier ook een artikel over het nieuwe autorisatiebeheer waarin een link naar de handleiding voor functioneel beheer is opgenomen. 

 

In eerste instantie zal het toekennen van dit recht aan een autorisatie nog geen effect hebben en adviseren we om dit recht dan ook nog niet toe te voegen aan een autorisatie. Op het moment dat het nieuwe proces generiek beschikbaar gesteld wordt, zullen alle gebruikers die dit recht via een autorisatie toegewezen hebben gekregen de mogelijkheid hebben om via de Youforce app verzuim taken uit te voeren met een eventuele notitie. Later zal ook de desktop versie via Mijn Youforce beschikbaar gesteld worden.

 

Het nu al toevoegen van dit recht biedt straks de mogelijkheid om het nieuwe proces in pilot fase te testen. Binnen een organisatie kan de functionaliteit dan al aangezet worden voor specifieke gebruikers of bijvoorbeeld voor een bepaalde afdeling. Mocht jouw organisatie geïnteresseerd zijn om al in een vroeg stadium in een pilot aan de slag te gaan met de nieuwe Youforce app functionaliteit "Toegewezen taken afronden met notitie" neem dan contact op met je customer success manager.