Mijn Communities
Help

Welkom bij Youforce Verzuim Management

door Marc Draaijers (Bijgewerkt ‎28-03-2023 09:55 door Marc Draaijers VISMA )

Welkom op de community van Youforce Verzuim Management en wat fijn dat je ons hebt weten te vinden! In dit artikel helpen we jou op weg in deze community, zodat je alle informatie snel kunt vinden.

 

Verzuim Management.png

 

Verzuim Management helpt jullie organisatie bij de uitvoering van het verzuimproces, waarbij rekening is gehouden met de verschillende rollen conform AVG en privacy wetgeving. Voor de gebruiker is alle informatie op één plek beschikbaar. Het systeem helpt je met contextuele helpteksten bij de afhandeling van de verschillende acties. Ook krijg je notificaties via e-mail als je nieuwe taken krijgt of er iets wijzigt in eerder gemaakte afspraken. Zo houd je regie en worden leidinggevende, arbodienst én medewerker actief betrokken bij alle activiteiten die nodig zijn voor het herstel van de medewerker.

 

Eén van de voordelen die Verzuim Management heeft is dat je ook bedrijfseigen regelingen kan opnemen. Dan krijgt de manager naast de wettelijke Wet Verbetering Poortwachter stappen ook herinneringen om bijvoorbeeld een bloemetje in de tweede ziekteweek te bestellen. Of krijgt de salarisadministratie een seintje om reiskosten in te houden.

 

daarnaast is één van de andere voordelen dat met de SIVI documenten koppeling, documenten uit het verzuimsysteem van de arbodienst (bijvoorbeeld terugkoppelingen van de bedrijfsarts) kunnen worden ingelezen in Verzuim Management.
Wil je weten welke partijen zijn (of worden) aangesloten?

Bekijk dan dit bericht: SIVI documenten (ADI)

 

Wat zijn de voordelen van Verzuim Management?

  • Een persoonlijk verzuimprotocol volledig geïntegreerd en ondersteund
  • Nooit meer acties vergeten
  • Verlaging van het verzuimpercentage en dus de verzuimkosten
  • Alle betrokkenen werken in 1 dossier
  • Bespaar op boetes en verdien met subsidies
  • Digitale UWV formulieren
  • Besparing op arbodienstverlening
  • Eenvoudig en snel inzicht via het bureaublad van Verzuim Management

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functionaliteit? Vul dan dit formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

Wat kun je op deze community vinden?

 

Nieuws

Significante verbeteringen in functionaliteit, informatie over webinars en feedback sessies, en andere noemenswaardige ontwikkelingen zullen wij onder de aandacht brengen middels een nieuws artikel.

 

Releases

Periodieke verbeteringen en oplossingen voor problemen kun je vinden in de release notes.

 

Kennisbank

Meer weten over specifieke functionaliteit van Verzuim Management? In een aantal kennisartikelen wordt in diepte ingegaan op die functionaliteit. 

 

Ideeën

Heb je een goed idee of een concrete wens voor Youforce Verzuim Management? Laat het ons weten op de ideeën pagina. Hou er rekening mee dat Verzuim Management volop in ontwikkeling is en dat we geleidelijk bestaande functionaliteit vervangen voor functionaliteit in de Youforce App en Desktop (Mijn Youforce). De meeste ideeën zullen we daarom meenemen in de ontwikkelingen van de nieuwe functionaliteit, maar niet toepassen op de bestaande oplossing.

 

Verstoringen

Indien er verstoringen optreden waar de gebruikers van Verzuim Management direct hinder van ondervinden, zullen wij dit melden op de verstoringen pagina.

3 Opmerkingen