Mijn Communities
Help

Overgang nieuwe E-mail beveiliging (belangrijke actie vóór september)

door francispool (Bijgewerkt ‎12-07-2023 13:51 door francispool VISMA )

Enige tijd geleden zijn alle EasyCruit klanten geïnformeerd* over het optimaliseren van de e-mailservice. Hier hebben we wel de hulp van onze klanten, van jullie dus, voor nodig! 


Lees voor meer informatie bijgevoegde communicatie, welke is verstrekt door jullie customer success manager. Ben je niet geïnformeerd, vul dan sowieso het Google formulier in zodat wij de inrichting kunnen controleren.

 

In het kort waarom het belangrijk is:

 

Waarom?

  • De overstap naar de nieuwe e-mail beveiliging zorgt ervoor dat er meer e-mail terechtkomt waar het zou moeten uitkomen (waardoor het foutpercentage/blokkades afneemt)
  • Jullie krijgen in EasyCruit zelf beter inzicht of mails al zijn afgeleverd 
    francispool_3-1689001418329.png
  • De technische support afdeling van EasyCruit kan beter ondersteunen als dat nodig mocht zijn 
  • Jullie kunnen hierdoor in de toekomst zelf nieuwe/extra domeinen toevoegen via een self service tegel in EasyCruit.
  • De nieuwe e-mail service zal gebruikt worden voor toekomstige releases, bijvoorbeeld al voor de aankomende release van september van de nieuwe e-mail templates en interview functionaliteit. Ben je nog niet over? Dan kun je geen gebruik maken van deze nieuwe functionaliteit!

Kortom, genoeg reden om over te stappen. 

 

Echter: van slechts een handvol klanten hebben we de afgelopen periode de ICT contactgegevens  ontvangen, welke nodig zijn voor de overstap. 

 

Wij roepen jullie op om deze gegevens alsnog door te geven en over te stappen. Dit kun je doorgeven via dit formulier.

 

Wanneer je als klant gebruik maakt van mailen via noreply@easycruit.com hoef je niets te doen; dan ben je automatisch overgezet naar de nieuwe e-mail beveiliging. Dit kunnen jullie checken door naar het scherm voor het verzenden van een mail, bijvoorbeeld een afwijziging, te kijken naar de afzender.Is deze op basis van het eigen maildomein of op basis van noreply@easycruit.com

francispool_0-1689001302697.png

 

 

Alvast bedankt en een fijne zomer gewenst! 
PS:  Vanwege de vakanties kan het even duren voordat er contact met jullie opgenomen wordt nav het ingevulde formulier. Er wordt via mail contact gelegd. 

* Wij hebben inmiddels obv dit bericht begrepen dat sommige klanten niet zijn geïnformeerd door hun CSM, of dat de CSM hun gegevens al heeft doorgegeven aan onze technische support. Geef in dat geval aub voor de zekerheid toch de gegevens door via het formulier. Bedankt! 

 

27 Opmerkingen