Mijn Communities
Help

Idella sluit zich aan bij Visma Group

door Tamara Jonkers

De Visma Group, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb en de (semi)publieke sector in Scandinavië en de Benelux, heeft 100% van de aandelen verworven van Idella, een van de toonaangevende leveranciers van financiële software en diensten voor pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

 

idella-2620-1024x768-blog.jpgDe transactie is de vierde acquisitie door Visma in Nederland in de afgelopen vier maanden en past in de strategie van de Visma Group om de activiteiten in deze uiterst strategische regio verder uit te breiden en de marktpositie in Noord-Europa te versterken.

 

Visma blijft zoeken naar mogelijkheden om de aanwezigheid en het productaanbod in de regio te vergroten. Dit in aansluiting op de recente acquisities van ProActive (leverancier van volledig op SaaS gebaseerde en in eigen huis ontwikkelde software-oplossingen voor het managen en verbeteren van purchase-to-pay-processen), Raet (leverancier van cloudgebaseerde hrm- & payrolloplossingen) en van PinkWeb (leverancier van een online interactieplatform voor accountantskantoren en hun klanten).

 

Samen vormen deze overnames een samenhangend aanbod van duurzame producten en diensten die waarde genereren voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

 

Lees het hele bericht over de overname van Idella op ons Visma-blog.