Mijn Communities
Help

Visma.net 8.02

door sanderdercksen (Bijgewerkt ‎23-11-2018 10:49 door sanderdercksen VISMA )

Op 24 november wordt een service update op Visma.net uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats vanaf zaterdag 18:00 uur en zullen naar verwachting in die nacht ook worden afgerond, eventueel met een uitloop naar zondag(ochtend). Dit kan betekenen dat er een onderbreking van de dienstverlening plaatsvindt. Houdt hier rekening mee in het gebruik van het systeem. Ons advies is om het systeem op dat moment niet te gebruiken en geplande werkzaamheden uit te stellen.

 

Visma voert regelmatig dit soort service updates uit om zaken als performanceverbetering, kleine verbeteringen en oplossingen van issues uit te rollen. Dit doen we zo veel mogelijk buiten kantoortijden, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Met de update naar versie 8.02 willen we een verbetering in de database-structuur doorvoeren, zodat toekomstige updates van Visma.net in minder tijd uitgevoerd kunnen worden.

Uw partner ontvangt technische release notes en zal u informeren wanneer dat nodig is. In veel gevallen is dat bij service updates niet het geval en kunt u gewoon verder werken zoals u dat gewend bent.